Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kutinskeludache

Marketing

Život je crtež bez gumice za brisanje..

Ey ljudeki..
Došlo je vrijeme da se naškraba tj natipka još jedan postek na ovom blogachu..
Hmm..iskreno nemam blage o cem da vam pišem..
Pa ovak...ovaj tjedan je prošo dost ok..u školici smo imali dost testova tak da je bilo posla..hihi..knjige u ruke i štrebaj..u petak smo ja i mare isle van...bilo je nice..hih..jucer je mare isla na svatove..ženska je isla naucit i druge naše plesove..hih..a ja..ja sam se našla malo s mojom majicom.nismo se dugo ovak ispricale.hih..tak da je bilo nice..bilo je svaceg na kavici..hih..al smo se bar dobro nasmijale hihi...danas evo opet nedjelja..kak glupo zapravo...ovak dode ponedjeljak..i brojim dane kad ce petak..da malo odem vanka i da se naspavam prek vikenda..i onda taj vikend proleti ko lud..ono u petak malo vani..u subotu se obicno dosadujem i razbijam glavu s glupostima,a u nedjelju ucim i idem na caganje i onda malo po gradu...
Image Hosted by ImageShack.us

No dost o tom..neg kaj ima još novog?..hmm..pa iskreno nikaj posebno i zanimljivo..muž djeca dobro..svi živi i zdravi:)..i tak..hihi...sad bi ja kao trebala vježbat daktilografiju..al mi se neda tak da tu tipkam postek to mi je opet vježba hihi..da da...moram vam se pohvalit da se nasa mare jucer osisala..nisam ju još vidala kak..al mislim da je cvaknula poprilicno..hih..ma ona je lijepa tak da njoj sve super stoji..hih..ak nikaj drugo dominik ce se složit sa mnom u ovome..hihi..neg baš vam ja nemam inspiracije danas..evo nadam se da ce uskoro nekaj i mare napisat..ma ne brinite bude..ona si je kao što je rekla dala malo odmora..a ja se tu i dalje moram mucit..hih..pa dobro hvala..hih..ma salim se ja malo..e sad stvarno ne znam kaj bi više rekla al zato sam se potrudila i našla nekaj zanimljivo na netu..mislim da ce se cure složit s tim..a da ce deckima bit zanimljivo;)..ugl citajte..

Image Hosted by ImageShack.us

Sumnjive riječi koje koriste cure

Pokažite ovo dečkima kako biste ih upozorili da izbjegnu buduće svađe ;-) I curama, da ih nasmijete.....

Ma šta, mi smo anđelčići spram vas dečkiju!

DOBRO - Ovo je riječ koju cure koriste kada žele završiti svađu u kojoj su one u pravu i traže da zašutite.
PET MINUTA! - Ako se oblači, ovo znači pola sata. Pet minuta znači pet minuta samo onda kad gledaš utakmicu i toliko ti još daje slobodnog vremena prije nego joj pomogneš u pranju suđa.
NIŠTA, NIŠTA... - Ovo je zatišje pred buru. Ovo obično znači 'nešto' i trebali biste biti oprezni. Svađe koje započnu sa 'Ništa, ništa...' obično završavaju s 'Dobro'.
SAMO PROBAJ! - Ovo je izazov, a ne dozvola. Nemoj probati.
GLASAN UZDAH - Ovo nije riječ, već neverbalna izjava koju dečki često krivo razumiju. Glasan uzdah obično znači da ona misli da si glup i pita se zašto uopće troši vrijeme na tebe i raspravlja se oko 'Ništa, ništa.'
U REDU JE - Ovo je jedna od najopasnijih ženskih izjava. 'U redu je' znači da ona već razmišlja o tome kako da te kazni za tvoju pogrešku.
HVALA - Cura ti zahvaljuje. Nemoj se uopće pitati zašto, nego samo reci: 'Nema na čemu.'
SVEJEDNO - Ženski način da ti kaže 'Jebi se!'
Image Hosted by ImageShack.us

Da da...znam bilo je zanimljivo onima koji su citali..a onima koji nisu nek se potrude i procitaju..ay sad svi laganini nabacite koji komentar..ay idem ja sad..javim vam se uskoro..sve vas ljubi i volja mala mare..

Post je objavljen 06.04.2008. u 12:42 sati.