Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/popovcanka

Marketing

Ej people...

Pa evo mene napokon..rofl
Nedjelja popodne...dosada ko` i uvijek tim danom pa evo da napisem novi postsmijeh, posto me već svi ispituju kad će i tjeraju da napisem evo..dead NAPOKON sam odlučila to ostvariti...hh..sretan.
Ugl. jučer sam bila na natjecanju iz izviđača i bilo je OK, hodali smo 4 sata po nekim blatnjavim putevima, sumama, brdima i ko zna čemu sve nenut.... sreli smo dvije zmijeeek zakon..da bas.. haha... katastrofaaa...blabla..
I zabe smo stalno susretali, a ova jedna cura iz moje grupe ih se ne boji pa je primila u ruku zabu i prema meni.... ajme, a ja se ne bojim žabe... pa ne uopće... haha...uzas fujjjjj.no... kad sam ja počela vristat po cesti tamo...majko medena...bljak...zaliven.
I tak bilo je ludo na stazi... stalno smo pjevali, svratili smo u dućan jedan pa smo cijelim putem jeli čipseve, domaćice i tak to.smijeh...
Cijelo vrijeme je bila zafrkancija.. bili su izviđaći iz Dubice, 2-je grupe iz KT, 3 ili 4 iz zagorja negdje, i još neki nemam pojma od kud..haha... i tak bili smo peti od osam.... haha, al to je super jer se nismo ni malo pripremali za natjecanje, na zadatcima smo se zaje.., i ostali su bar godinu do 2 stariji od nas...tak da weeeeeee za popovaču..hehe...thumbup
Image Hosted by ImageShack.us


I tak nista vise zanimljivog kod mene nema... sad slusam muziku, malo ponavljam za PUP pjesmu koju ću pjevat sa Miom i Viki..fino.
Joj jedva čekam PUP.. to će bit LUDNICA...zakon jojjjj...partypartythumbupnaughtysmijeh.
Aj idem sad.... idem vidjet kaj mama radi za ručččak....mmmm.... neš lijepo miriši...njami.njami.. heh...
Aj idem sad fakat...yes
Pozdravljam: Miu, Donu, Viki, Kiki, Ninu, Meteju, Ines, Tonku, Dorianu, Stellich, Kremu, Cvitanovičku, Iličića, Čika, Rileta, I sve dečke iz razreda..onda hmm...Jambru (svog best frenda hehsmijeh), Dragu wink, Bobeka, Nunu, Justina, Čipu, Hajdua,Jakopana, Serbu, Maču itdddd.... heh... Sryte ak sam koga zaboravila... znam da ćete mi oprostit.pjeva.
PoOoOoZzZzZzZ... wavemah
PuUuUuSsSsSsSeEeEeE...kisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss




Post je objavljen 06.04.2008. u 11:07 sati.