Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

Kronike

Gledali danas dragi moj i ja Kronike Spiderwick, film koji sam duuugo čekala da dođe u kina i napokon dočekala. :) Nije spektakularan ali mi se svidi, moj đir:) Pa onaj tko voli..tako neke fantastične priče neka pogleda. Prepričavat neću jer mi to ne ide, danas sam baš Kristinki, s kojom smo Alex i ja bili na kavi, prepričavala, a ona i Alex pogotovo su mi se smijali kako prepričavam...:)))

U jdnom momentu opisujem kako se gobline ubija sa pomidorima ili kečapom, čime već i onda se sjetim nekog stvora kako voli jest med i bubnem to:))

Neki dan sam se naljutila na Busha. Prvo jer se baš jučer sjetio doć, baš onda kad ja idem u Zagreb i onda jer bi blokirali pol cesta i čega ne, pa sam se pobojala da ću zapet negdje. Onda nas je zeznula i mama Alexova, na kraju sam došla oko 6 i ajde, sve je dobro završilo, nije bilo gužve niti je šta bilo zatvoreno. :)

Sad je Krug 2, Alex gleda, a ja tu piskaram.

Jučer je sa mnom u busu sjedila jedna cura koja je imala psa maloga, maltezera u torbi za pse. Šofer joj je srao nešto i radio probleme zbog psa nepotrebno jer cura je dan prije pitala one u autotransu dal može sa psom i još su joj pravilnik pokazali di sve piše lijepo da može ako je mali i da je u kavezu, košari ili tako nekoj torbi. Pas cijelim putem nije zucnuo i baš je bio dobar. A onaj seronja nešto sere a uopće nema ovlasti za to.

Anyway....to je to...:)

Mom Alexu želim i ovim putem česttat rođendan koji je bio jučer:) Dobio je danas od mene crtić Čarobnjakov šešir, koji je žarko želio:)
A jučer sam mu donijela "kurcometar" kako sam ga prozvala hehehehe:))) Ima 4 rupe i veličine....:) Pa smo mjerili...:))
Ajeksinjo puno pusa ti daje tvoja Ninuškaaaaa:********* Volim te!:)

Pozdrav svima vama dragim blogerićima:)


Post je objavljen 06.04.2008. u 00:06 sati.