Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossanna

Marketing

Vikend (koji još nije gotov)

5. 04. 2008.
(by anna)

Ima u našem narodu riječ koja savršeno opisuje moje društvo. Poguzije. U prijevodu, oni koji vole dobro pojesti. Koji vole općenito sve što je dobro i znaju to sebi i naštimati. E to smo mi. Sinoć smo bile u marokanskom restoranu. I kako volim kad u rođenom gradu otkrijem takvo neko ušuškano mjesto. Gdje je hrana famozna i tjera vas da zatvorite oči dok žvačete. Konobari – nemam riječi ni slova da napišem o savršenoj ljubaznosti, muzika koja je lagano dopirala do nas uz žubor vode iz fontane, interijeru koji me premda nikad nisam bila u Maroku, nekako ostavio pod dojmom da sam večerala u Fezu. Čista desetka. Povod je bio rodjendan naših seka, a nas dvije smo im poklonile i mali dio ovog prostora. E sad seke, izvol`te sa postovima ;) i premda su sve fotke na kojima smo mi na FB-u, evo jedne male sličice, Mitkovog deserta. Kruška Maroko.

Image and video hosting by TinyPic

Uvijek naručimo različito i onda se dodajemo, probaj malo ovog, probaj malo onog, na kraju probaš pola menija, ali dobro. U tome je čar. Tako sam sinoć gatala okus, pored očite kruške. I tek mi je jutros sinulo da je okus koji se pored kuške provlačio, bila smokva. Nešto, savršeno ukusno.

Jutros, otvorim sarajevo-x i vidim da je Colin u Sarajevu. I fino predložim Rossi da ga idemo tražiti, ali mislim da me u potpunosti neozbiljno shvatila. Ko zna, možda ga sutra sretnemo u gradu ;)




Post je objavljen 05.04.2008. u 19:46 sati.