Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/believe-in-love

Marketing

TREĆA SREĆA

Hey ljudi.
Naslov kaže:Treća sreća
Da, imam novu ljubav! Možda ovaj put bar nekaj krene kak se spada!
Kaj da vam kažem za njega... Ne mogu vam ništa reći... Jer ni ja o njemu ne znam ništa!! Vidla sam ga u školi na hodniku, nekaj mi je rekao,i eto! Nekak mi je bio malo zgodan i to vam je cijela priča!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Poslije kad je završila nastava, ja sam ga vidla i osjetila sam leptiriće! I onda mi je sve bilo jasno... Pa ja sam opet zaljubljena!! Nadajmo se da bude sve dobro! O njemu ne znam još ništa... Ne znam niti kako se zove! Ne znam niti u koji razred ide, ali baš ništa ne znam! Zato jedva čekam ponedjeljak da saznam malo više...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Malo budem uredila blog. Nisam ga uredila od... Nikad! Kad malo bolje razmislim,nisam ga nikad uredila! Jedino neću mjenjati dizajn. Drugo budem promjenila! Ali ne sve, naravno. One bolje stvari budem ostavila. Samo ne znam kaj da mjenjam, ili kaj da dodam... ??? Ma budem već nekaj smislila.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Do sad sam imala 2 VELIKE nesretne ljubavi. Number 1 & Number 2. Ovaj sad je Number 3. Tako ću ih zvati. Ne znam jesam li vam uopće spomenula Number 2?? Ne sjećam se više jer je to bilo davno kada sam ja pisala post!!
S Number 2 sam proživjela prekrasne trenutke koje neću nikada zaboraviti....
Ja jednostavno ne shvaćam dečke!! On mene stalno gleda! A onda ga pita neka moja frendica nekaj o meni ili kaj već, on odmah: NE! PA ONA SE MENI NE SVIĐAAA!!! Kako su komplicirani,ko bi njih shvatil? Vjerojatno ni oni sami sebe ne shvaćaju! A kaj se ja uopće brinem?! Ja imam novu ljubav!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Evo dosta je! Sad idem napraviti ono kaj sam i rekla. Preurediti malo blog.
Ali mi se nekak neda... Hm... Ma idem ipak!
By!!


Post je objavljen 05.04.2008. u 18:27 sati.