Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mastergamer

Marketing

Dolazak cijenjenog G.W. Busha u RH

Kao što vidite ovih dana su naši životi bili uznemiravani dolaskom Mr. Presidenta. Iako ga mnogi ne vole bilo je super kaj nismo imali školu dugo, a nije valjalo kaj je cijeli grad bio blokiran. Dotični predsjednik je izvalio mnoge gluposti od kojih ću ja citirati one zastrašujuće:
"Većina našeg uvoza dolazi iz inozemstva." "Mi stojimo uz NATO. Mi smo dio NATO-a. Mi stojimo uz Europu. Mi smo dio Europe." "Imamo najobrazovanije Amerikance na svijetu"
“Svi ambiciozni ljudi moraju znati da se uspjeti može samo s uspjehom, a ne s neuspjehom.” “Za američku svemirsku agenciju NASA svemir je prvi prioritet.” Vrijeme je za ljudsku vrstu da uđe u Sunčev sustav.” “Vrlo je važno da naš narod shvati da, kada je više trgovine, onda se više trguje.” “Divna stvar u knjigama jest to što se katkad u njima mogu naći i prekrasne slike.” “Kad pažljivije proučimo stvar, vidjet ćemo da su učitelji jedina profesija koja podučava našu djecu.” “Ako ne postignemo uspjeh, u opasnosti smo od neuspjeha.” “Mislim da se svi slažemo da je prošlost prošla.” Ima ih još ali ove su kako da kažem najtužnije. A otužan je i Mesić. Frajer ne zna beknut na engleskom, a cijelo vrijeme je guro Busha. No dosta o Bushu. Svima nam ga je pun k****. Nisam vam svima reko da je neki dan kad smo se vraćali doma Rogulj, Zurak i ja, pijani vozač prijetio da će se busom zabit u stup, jer se zasro nekog frajera kojem dan prije toga nije htio otvorit vrata pa je taj frajer popizdio i prijetio mu. Taman kad su ova dvojica izašla ovaj se frajer približio vozaču, a vozač je počeo opasno krivudat i stalno je govorio da će nas sve pobit. Jasno vam je da bih ja koji sam stajao odmah naprijed do stakla bio posvuda da se frajer negdje zabio. Svi se putnici zasrali uključujući mene. Kad sam izašo bio sam weeee. Frajer je bazdio na šljivovicu (teška socijala) na 3 m. Na kraju je sve dobro što se dobro svrši. Pozdrav lipi moji do sljedećeg vikenda.

Post je objavljen 05.04.2008. u 15:21 sati.