Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ponovnorodjena

Marketing

TUČNJAVA NA FARMI

TUČNJAVA na seoskom imanju promijenila je stanje stvari u trenutno najgledanijem reality showu - iako je Lupino bio bolji od Alena Macinića u igri snage, diskvalificiran je jer se nakon duela potukao sa Stipom Drvišem, profesionalnim boksačem koji bi zbog fizičkog napada, da se još uvijek aktivno bavi sportom, mogao izgubiti sve svoje naslove. S obzirom da dvojica nasilnika napuštaju Farmu, Svizac ostaje u showu, unatoč činjenici da su ga za duel izabrali TV gledatelji.
Alenu je od igara znanja i izdržljivosti draža bila igra snage, u kojoj je na kraju izgubio - Lupino je prvi prepilio gredu i Svizac se našao na podu. Prije nego što je proglašen gubitnikom duela, na Lupina je nasrnuo Stipe Drviš, a razdvojili su ih zaštitari. Nova TV je "u roku keks" prekinula prijenos i gledatelje tako zakinula za najzanimljiviji događaj u reality showu.
Zašto je Drviš nasrnuo na Lupina? Fotograf je u dvoboju nekoliko puta pokušavao varati, odnosno, pridržavao se rukom i nogom dok je pilio Alenovu granu, na što ga je Drele nekoliko puta upozorio. Drviš i Lupino posvađali su se prije nekoliko dana, pa je bivši boksač navodno samo čekao povod za tučnjavu, a dobio ga je u sumnjivoj Lupinovoj pobjedi. Razdvojili su ih zaštitari, a Nova TV prijenos je brzo prekinula prijenos i bacila se na odjavu Mije Kovačić. "Farma je reality show u kojemu ništa ne cenzuriramo. Večerašnji prijenos Nova TV je produžila 2 minute više od planiranog i prikazala sve događaje u dvoboju. Sve što se dogodilo nakon dvoboja gledatelji će moći vidjeti u sutrašnjoj emisiji 'Farma +'. Pokušaj fizičkog nasrtaja produkcijski tim je zaustavio, a o konsekvencama za ovakvo ponašanje
STIPE I LUPINO SU IZBAČENI SINOĆ, A ALEN OSTAJE NA FARMI.LUPINO JE STAVLJEN POD ZAŠTITU.ZA VRIJEME TUČE UNIŠTENA JE I OPREMA NOVE TV.

Post je objavljen 05.04.2008. u 13:29 sati.