Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/enay

Marketing

Dosada....

Vani pada kiša, i hladno je. Magla se već spustila i prekrila moju ulicu. Ja sjedim među četiri zida i razmišljm....˝Što da radim?˝- pitam se i nastavim gledati zidove-jer jedino njih vidim. Ali i oni su hladne boje-ljubičaste. Zar je sve tako hladno i dosadno?- motaju mi se misli i pitanja po glavi....Obuzela me samoća....Izašla sam iz sobe, i ugledala društvo kako tulumari.
˝Tople boje su zidovi-narančaste.˝- mislila sam u sebi, i nasmješilas se. Uzela sam čašu, i zaplesala u ritmu glazbe.....Pogledam kroz prozor, a vrijeme-sunčano.



ej people....tnx na komovima....komajte i dalje....hehe...baš je vani dosadno.....strava!.....kiša i hladnoća.....najgore što može biti.....ona gore pričica je poluistina.....nešto sam i izmislila....hehe...ostavite mi puuuuuno komova....mojim vac......i tak...nadam se da hoćete....ma kakvo god vrijeme bilo, važno je da je vikend......i da nisam u glupoj školi.....eto, neznam šta da više pišem....samo to da komate i da ću ja vama.....ki§§ i pozz......i naravno ew jedan
spotic.....pozz.......




www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws
Glittery texts by bigoo.ws






Post je objavljen 05.04.2008. u 10:14 sati.