Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anana0707

Marketing

Ej moji čitatelji!!! (ako vas ima???)

Još samo malo do druge epizode!!!!!Jedva čekam. Opet mi se vraća onaj poznati osjećaj kad sam iščekivala svaku novu epizodu.thumbup
RTL-ovci su se ove godine odlučili za malo promjena pa imeđu ostalog Zakon braće emitiraju samo nedjeljom(before: ned i pon tuzan). Naravno,zbog gledanosti.. Treća sezona ima samo 13 epizoda pa se to ovako više isplati njima nego nama koji jedva čekamo vidjeti kako će se završiti ova sezona i hoće li biti i nova. E,da!!! Jel zna možda netko hoće li se snimati četvrta sezona ili je ova zadnja?????????? Morala bi se malo raspitati i razgledati po internetu blogove i sl.
Eto,malo sam se odlučila i ja uvesti neke promjene (potaknuta RTL-om =) pa ću žrtvovati svog slobodnog vremena za ovaj blog kojeg sam stvarno totalno zanemarila.Trebala i stavit koju slikicu,dizajn, koji post. Pošto nisam za vrijeme praznike ,sada ću. Taman kada se vratilaa serija.
Eto ne znam šta bi više napisala,mislila sam napisati sadržaj druge epizode,ali mi se stvarno nije dala. Ionako će te ju sutra pogledati,a ako ne svratite koji put jer ću je malo prokomentirati.
Budite mi zdravi,veseli i zaljubljenikiss!!!!!!!
Pozdrav!



Post je objavljen 05.04.2008. u 10:00 sati.