Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/reddoll

Marketing

Keep it Together

Prvi vikend nakon dolaska s praznika.Bilo je oke u školi prvi dan,ma i cijeli tjedan je prošao dobro,koliko sam samo strahovala šta će bit;osim skoro zaboravih,pisala sam kemiju iako sam se nadala da nećemo pisat.Ajoj baš imam peh i uz to dobila sam težu grupu,znala sam više od ove B grupe.Al dobro,snašla sam se nekako,bilo bi super kad bi to bila četvorka al oke ajd.
Idući tjedan sam redar i to mi najteže za sad pada.Zamislite zadnji put u osnovnoj školi.
Šta sve nisam prošla u životu i školi i izdržala pa da neću to,jee.
Danas nisam imala sedmi sat pa sam peti sat išla doma jer sam morala kod doktora,a poslije toga smo išle i u shopping,il kupnju kako oćete. Kupila sam si nove naušnice,žute a sestri za rođendan idući tjedan plavo modre.Kupila sam si i novi Labello.Na tjelesnom sam si jučer super lijepo istegla ruke,sve me boli.Prvo noge od trčanja a sad ruke.
Dok sam se jučer vraćala iz škole,jedna moja frendica iz razreda koja nije bila na zadnjem satu išla mi je u suprotnom smjeru,i ono ja kao da ću je pozdravit sam krenula a ona samo je prošla,ko da se ne poznajemo,ostala sam.Stvarno.Ne znam šta bih rekla il kako mogu ogovarat po razredu i svakome se smiljuljit… Ja stvarno ne razumijem neke ljude na ovom svijetu.Kako se možeš smijat čovjeku ak ne zna lijepo izgovorit neku riječ, jedan tip iz mog razreda ima problema s tim jer mu nešt zubi ne valjaju, zapravo mu fale.

Kuda ovaj svijet ide?Život je pretežak.Al treba se borit, ne predat ni u najtežoj situaciji.Svako ima problema,ništa nije savršeno…
E da moram se i ja nekad malo pohvalit… Napokon nam je ona baba iz biologije ispravila,i dobila sam što sam očekivala,naravno pet.Koliko sam samo učila.Heh, ipak se trud zna isplatit.I da pitao me na ploči matematiku da ponovim od prošlog puta gradivo, a baš sam mislila da me dugo nije zvao na ploču,i to je dobro prošlo,dobro sam se iskazala.
Danas se inače namjeravam ić vozit biciklom kad mi sestra dođe i kad ručam.Nadam se da je i vama koji me čitate dobro prošao ovaj tjedan. Uživajte u ova dva,uživajte u vikendu…
Sutra se moja sestra utrkuje.Na kros idemo.Jej…
Sretan joj rođendan!!

Keep it Together


Post je objavljen 04.04.2008. u 17:04 sati.