Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/enchiandlula

Marketing

...Stiglo proljeće, čudni, neobični, ali ipak lijepi i veseli dani...

Ejla ljudeki moji!!!
Pa kako ste vi meni? Evo napokon mene i novog posta. Puno vam hvala svima na legendarnih 367 komentara, tako se to radi. Dobro ajde, trebalo vam je malo duže ali ipak ste uspjeli.
Kao što vidite, ne pišemo baš pre često postove jer stvarno ne stignemo! Neko me je u komentarima pitao msn: eni.enci@hotmail.com ali me ni tamo nećete baš često naći jer ni za to nemam puno vremena. U petak, subotu i nedjelju smo opet bile na nekom natjecanju koje se održalo u malom mjestu imena Ravne na Koroškem(Slovenija).
Bilo je baš pre ludo(barem meni). Malo svađe(ne ja i Luana nego…), malo plakanja, malo suza, malo smijeha, malo šale…
Ja sam opet, kako bi rekla Lula, malo puno štekala dok je ona plivala suuuper te osvojila 1. mjesto u disciplini 50 m kraul(slobodno), dok sam ja isto u toj disciplini zauzela 7. mjesto.
No dobro, već smo vam sigurno dosadile s plivanjem jer u svakom postu pišemo samo o tome. Današnji bih post, barem djelomično, posvetila najboljoj osobi, frendici, naravno Luani.
Neki je dan imala rođendan pa vas molim da mi ne zamjerite zbog malo neobičnog posta! zujo
Luana uživaj: wink
Sretan rođendan ti,
Sretan rođendan ti,
Sretan rođendan Luana,
Sretan rođendan ti!!!

birthday

Ne znam šta da drugo kažem osim da si super, simpatična, vesela, nasmijana, otkačena,
luda, uvijek mi pomogneš kad sam u nevolji, ma sve najjj najjj…
Budi svoja i ostani uvijek ono što jesi…
E pa da i Tina je 24.03. imala rođendan, a Karlo ga slavi sutra, dok je Elen rođena 07.04.1996.
Dobro, da sad ne ispišem cijeli blog, reći ću još samo ovo: Sretan vam svima rođendan, da vam bude veseo, da ga provedete s frendovima i da se dobro zabavite!
Idemo sad dalje s drugom, malo drugačijom temom. Čekajte da se sjetim… rofl
E da. U zadnje vrijeme, pogotovo ovaj tjedan, svi su malo poludjeli. Od učitelja iz tjelesnog, profe iz matiša, Valentine, Elen, pa do mene i Luane.
Sve se desilo tako brzo, u utorak na treningu(opet ja, ha?). Trebali smo isplivati neku pomalo kompliciranu vježbu. Tj. nije bila komplicirana, sve dok nismo skužile kako se pravilno radi.
Trener nas je svih zaustavio dok smo plivali i rekao: ˝Izađite svi vam osim Anđele i Valery!˝
Odmah smo shvatile da su samo one tu vježbu pravilno odradile te je sljedila kazna za nas, ali i za ostale: 8×100 m delfin na start-pauzu 2:20 min. Dorro, uđemo mi lijepo u bazen, počnemo plivati zadanu kaznu, stanemo poslije 1. puta, kad vidiš ono Luana plače, Naravno, i meni su počele teći suze. Da, zbog Luane(jer kad ona plače plačem i ja, barem je to bilo taj dan tako) ali i zbog toga što više stvarno nisam mogla. Nakon par minuta, trener nam se obratio ovim riječima:˝Ej vi dvije, ako ne želite plivati izađite van…˝
˝Ena, ja idem, briga me, ne mogu više, idem ja van1˝-začuo se Luanin drhtavi glas.
Uzela je stvari(peraje, pale, dasku i avion) i u tren nestala iza vrata. Šta mislite, što se onda dogodilo? I ja sam plačljivo izašla za njom! Rekle smo da ćemo se ispisati, pozdravile svih i napustile bazen, tj. svlačionicu. Kad sam došla doma, otišla sam odmah u krevet, no nisam mogla zaspati. Odjednom je mobitel počeo vibrirati(bio je na nečujnom). Iskočila sam iz kreveta i zgrabila ga u ruke. 1 poruka primljena: Luana, pisalo je na ekranu moba. I dalje se ne sječam šta je bilo, tako da…
Naravno nismo se ispisale, sve je super, za 5!!!
Evo, to bilo to. Petak je, nemam zadaće, idem ja malo van sa frendovima. Mislim da sam vam sve napisala osim ovoga: PuNo PoZdRaVa LeGeNdArNoM 6b RaZrEdU I nArAvNo P.k.
ArEnA…
Za ovaj post želim puuuno komentara, jedno 330.
Do tada puno pozdrava iz Pule…

BY: EnChY belj

Kissy Kissy cerek


Post je objavljen 04.04.2008. u 15:19 sati.