Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/idriziukucicvijeca

Marketing

PETA ( People Eating Tasty Animals )

Evo, da, napokon, jesam, stvarno je novi post, nije iluzija!!!! MA NIJE PROKLETI HOLOGRAM!!!!

Ovaj put želio bi se okomiti na proklete vegetarijance,jer kad neće nitko drugi, moram ja...Oni su ubojice, i ljudi im to opraštaju jer neznaju pravu istinu o soji i njezinom prirodnom staništu, a vegetarijanci idu okolo i ubijaju jadnu malu nedužnu soju, nebitno koje ona pasmine bila i dali je ugrožena, i onda to još savršeno prikriju, jer kao soja nije živo biće, E PA LAŽU!!!!

EVO SLIKA SOJE PA SE UVJERITE SAMI DA GOVORIM ISTINU:


Image Hosted by ImageShack.us

E sad nešto o životnim, prehrambenim i razmnožavajućim navikama soje:

Njezino prirodno stanište je u Indiji, u zabačenim dijelovima u kojima ne žive druge životinje, a Indijci smatraju soju drugom svetom životinjom nakon krave, a neki ju čak obožavaju i više. Sojini prirodni neprijatelji su lukavi vegetarijanci, koji iskorištavaju sojinu nevinost i naivnost da bi ih navukli u svoje klopke.
Naime, soja se razmnožava tako da se kada dostigne određenu životnu dob točno na ljetni ekvinocij zabije 45 puta u zid od cigle,ali i inače kada im nije vrijeme parenja, soja se u slobodno vrijeme voli zabijat u zid, a vegetarijanci to koriste tako da postave na sojino prirodno stanište umjetne zidove i tako love soju. Oni nemaju savjest, i nije ih briga što je soja ugrožena vrsta i što je nakon smaka svijeta više neće biti!!!
Zato ja započinjem peticiju za zaštitu soje i govorim ljudima, jedite životinje, svinje, janjce, piletinu, purice, nemojte soju dirat jer je na pragu izumiranja.

Da bi pobudio savjest u svima, evo jedna zadnja fotka soje koja je dostigla zadnji stadij na evolucijskoj ljestvici, i dosad su viđene samo 2 takve jedinke:


Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 04.04.2008. u 12:13 sati.