Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/islak

Marketing

Image and video hosting by TinyPic DOBRO JUTRO cerek
Image and video hosting by TinyPic
Želim sve vaše drage blogerske mozgiće, uzavrele od silnog mozganja, jutros dočekat kamilicom i kavom s mlijekom, vrućom čokoladom ko voli (ja volim! party )...
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Ono što ja danas želim je dočekat vas kad mi dođete krmeljavih očiju, s mirisom toplog peciva, kolača, keksa, počastit vas ustrčale, žurne...Sjednite na moju virtualnu verandu i doručkujte samnom. Image and video hosting by TinyPic Želim vas podsjetiti na lijepu stranu života, onu toplu kao usnula beba, kao maca što se ugnijezdi u vašem krilu, na mekanu dekicu uvečer (koja je mene usput, noćas došla glave pa sam prespavala na kauču i probudila se rano, rano...mouthwash)
Ja bi da se danas podsjetite na sve lijepo što vam se ikada dogodilo, da to ponesete sa sobom na hladan vjetar i sive ulice, hladne urede, pred kisele šefovske face...I neka vas danas NIŠ ne dira, budite u nekoj svojoj ZONI, umotajte dekicu oko svoga srca i smiješite se tajnovito ko Mona Lise...Neka ovaj doručak bude vaša mala tajna danas.
Image and video hosting by TinyPic
Na mojoj verandi ispričat ću vam kako se vratia Šime iz Jamerike sa svojom zakonitom. Kako su ga domaći bez kraja i početka ispitivali kako je u dalekome svitu.
Šime - Kako se dignen jutro, skočin prvo na moja Veranda....Pa onda malo radit, oko ubeda ponovo san lipo na mojoj Verandi, posli san malo na golf, a večer guštan isto na Verandi....
Zakonita ih prekine u štorijami, ponudi poist i popit, pa se sede kraj njih. Te domaći svit i nju ljubopitivo gleda i pitaju ju :
Domaći - A vi, šjora Vera, kako je vami u Jamerike?
Zakonita - OH, NO! JA SE U JAMERIKE ZOVEN VERANDA! wink
Image and video hosting by TinyPic Na mome stolu jutros nema čega nema, a sve je za nas! Uživajte očima, grijte ruke na vrućim šalicama kave, čaja ili čokolade (ima dosta za sve!)
Image and video hosting by TinyPic
ŽELIM VAM TOPLO SRCE DANAS, NEPROBOJNO ZA SVE HLADNE, GRKE STRIJELE. LEBDITE MI NA MEKANIM OBLAČIĆIMA !!!!! hehehe ovo me podsjeća na zločestu vješticu iz čarobnjaka iz Oza! Fly my little ones, fly! hahaha
Image and video hosting by TinyPic
ŽELIM VAM JEDAN PIPI DUGA ČARAPA SRETAN DAN!
.........................Image and video hosting by TinyPic......................
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 04.04.2008. u 07:23 sati.