Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/akmoslavina538

Marketing

Skupština AK Moslavine

Jučer navečer u 19:00h je u športskom centru u Kutini održana redovna godišnja skupština atletskog kluba Moslavine. Na skupštini je bilo prisutno sveukupno 24 osobe od čega je bilo 6 članova uprave kluba, a ostalo su bili atletičari.
Na skupštini su se istaknuli vrlo uspješni rezultati postignuti prošle godine na državnim natjecanjima, mitinzima, u HALS – u i drugim natjecanjima. U 2007. godini osvojeno je ukupno 26 medalja sa državnih prvenstva, na stazi i u krosu. Ženska ekipa je osvojila prvenstvo hrvatske atletske lige sjever ispred Karlovca, Bjelovara, Dinama, Međimurja i ostalih klubova sa sjevera, a Branimir Budetić je osigurao nastup na OI u Pekingu.
Najvažniji detalj na skupštini je bio taj da je gospodin Ivica Stožicki iz Šartovca novi predsjednik kluba. Tu je dužnost već obavljao prije nekoliko godina uspješno i zasigurno će tako biti i sada.
Još su bili spomenuti i prihodi i rashodi u prošloj godini. Mi se nadamo da će iz gradske uprave uvidjeti da u atletiku u Kutini više ulagati financijskih sredstva jer su rezultati vrlo dobri a uvijeti bi mogli biti i bolji. No šta je tu je.
AK Moslavina je osnovan 1952. g. i jedan je od najuspješnijih hrvatskih atletskih klubova. Čak 17 rekorda Hrvatske je postignuto u Moslavini i to u svim uzrastima. U povijesti ovog kluba su se atletičari natjecali na svim mogućim natjecanjima (od županijskih natjecanja pa do svjetskih prvenstva i olimpijskih igara mladih) i na svim kontinetima svijeta.



Post je objavljen 03.04.2008. u 20:14 sati.