Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

"Šef"




Nisu mi iskopčali ni telefon ni strujubeljbeljbeljbeljbelj!
Jednostavno ne znam šta bi pisalabang.
A i zadnjih dana od ove promjene vremana sam samo zijev i lijena. Ne da mi se ništa. Jutros (!) kad sam odlazila na posao, već je bilo prošlo pola 8 (sreća moja pa nemam fiksno radno vrijeme, inače bi nastradala) sam pokušavala malo pospremiti da ne ostavim baš urnebes u kući i pitala se kako je moguće da je takav nered nastao od preksinoć?! Uz tri osobe koje više od pola dana i nisu u kući. Ne razumijem. Pospremila mi je baka (da, da, ona stara od 89 godina). Ajme, sramoteheadbang! Neće ona ništa prigovarati, ali mi je neugodno da mi ona pospremarolleyes. A šta ja tu sad mogu!
Zato sad mogu ovo pisati.

A ona moja velika novost koju sam najavila je trebala biti konačno moj vlastiti komp. I, eno ga tamo u kuhinji! Samo još nema internet. Jer Buntovnik "nema vremena". Odnosno, pokušao je (otprilike 5 minuta), nešto nije valjalo pa je rekao da "sad nema vremena"! Grrrrrrrrrr! Jer mora učiti. Lijepo mamino, kad bi učio koliko priča o učenju bio bi superodlikaš. Ali, pošto ja ne želim biti kriva za nedajbože lošu ocjenu, ja ću strpljivo čekati.

Bila sam danas opet malo u nabavi. Opet razočarana, ali nisam to htjela reći.

Dok sam pokušavala saznati cijenu nekakvog čempresa od mlade djevojke koja tamo radi, došao je očito njezin šef (nema više od 25 godina, samo manje) i počeo vikati na nju: JESAM LI TI REKAO DA ME NE ZOVETE KAD SAM NA SASTANKU? I TEBI I M.! A VI ME SVAKO MALO ZOVETE! PA NEĆE SVIJET PROPASTI AKO MUŠTERIJA PRIČEKA POLA SATA!!!!!!! Ona je, jadna, samo rekla da nije znala da je on na sastanku.......a onda sam ja pukla i rekla mu da svijet zaista može propasti za pola sata!!!! Jer, nekom je pola sata puno! Samo me pogledao.....

Šta je on tim svojim ponašanjem rekao? Da je neodgojena, bahata sirovina. Jer, neugodno sam se osjećala ja koja sam tamo mušterija i neugodno se osjećala ta djevojka. A ostavio je ružnu sliku i o firmi. Sve to joj je trebao reći kad ja odem. Po mogućnosti normalnim tonom.
Kasnije sam pokušavala dobit deklaracije i opet se izderao na nekog dečka koji nije zapamtio koliko komada nečega treba negdje staviti! REKAO SAM 20! I REKAO SAM DA NEĆU PONAVLJATI 2 PUTA!
Bože, koji idiot!!!!!!!!
Često se susrećem sa takvim "šefovima". Oni misle da vikanje na podređenog njih čini big bossovima. Jadni! U mojim očima ne.
Dobar šef je po mom mišljenju onaj koji uspijeva balansirati na onoj tankoj liniji koja dijeli prijateljstvo i poštovanje prema šefu.........a malo je takvih.

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 03.04.2008. u 17:51 sati.