Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/winningwomen

Marketing

..nakon nekog vremena..

Ola ljudovi, evo baš i nisam nešto dobre volje ovih dana al eto nema veze, uočila sam buno licemjerja i dvoličnih ljudi al eto takav je svijet, trebala sam se već prije pomirit s tim, al nz uvijeh popušim te lažne fore, i opet i opet se nadam nz ni sama čemu.Nečem boljem ? ne, toga malo postoji u ovom svijetu..
no dobro, eto, završili su praznici, rado bi ih još produžila ..kad bi mogla.Bilo je fora, svaki dan mi je bio ispunjen. U petak sam bila na tom famoznom rally-u (koji se može vidjet u nedjelju, u 12 sati na Z1). Pa bilo je super, mislim jedino me je zanimao drift..paljenje guma..rr, i još smo si mi prije kupili votkicu, i juce..malo mixati, pa nam je amosfera bila još i bolja..konačno sam mogla bit sa Tomiem..baš mi je drago što sam se skomala sa starom frendicom, (vrijeme nas je udaljilo, a zapravo smo susjede, tužno da..), mislim bile smo si super ko klinke.. sretan
al sad smo to još obnovile..viii.. fino party .I rako smo pred kraj dana, Tomi i ja vukli našu frendeksicu, doma, jer ju previše šupilo (a mislim pili smo i tekilu).. Sve u svemu, sutradan se smijlala svemu, i pola toga smo joj prepričavali dead I od tog petka, skoro svaki dan smo bile na kavi.
Čak me je pozvala na Pag, ipak će doć DJ Tiesto, pa nebi trebalo biti dosadno, a još je taj koncert na Zrću. Samo bi liijepo ona mogla obradit mog dragog taticu, i viii putujemo ka Zrću. yes Ludnica.
A inaće, ljubav mi je malo..hm čudna..malo me ovaj živcira, sa svojim ispadima..Točno znam da ću ja to nakraju morat okončat, jer on to nebude mogao,makar znam da će mi bit fakat teško. Baš mi se uvukao pod kožu.Uf.
Ma joj, kvragu i ta obitelj, kad ne možeš imat ljubav koju voliš.Zar ne bi roditelji trebali bit u svoje dijete? I ako je ono sretno, i oni bi trebi bit sretni,.. ma joooj, čemu komplicirat kad može bit jednostavno..
A morat ću jeenostavno popričat s njim o svemu i točka...

no, idemo dalje, e da, budem vam stavila slikice, od tog ludog petka, čim mi ih moja draga prijateljica pošalje..
ah šta da više kažem?..nema više, idem sad by fino



Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 03.04.2008. u 16:24 sati.