Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lapsuspatri

Marketing

Kuda ovaj svijet vodi???

…hm…napisala sam naslov u upitnom obliku. Odgovora nema puno…možda čak i nema…sigurno nema onog pravog. Čovjek je danas izgradio visoke zgrade, široke ceste… ali pogled na život mu se totalno smanjio. Taj obzor više ne vidi cijelog, potpunog…vidi samo ono što mu se nalazi pred nosom. Više se ne trudi poraditi na tome da postane bolji.
Rijetko ko se trudi ostvarit svoje snove, neko ih ni nema…al kakav ti je život bez snova? Živiš danas i baš te briga šta će bit sutra… život bez snova je…ko nebo bez zvijezda! smijeh Ko kad je onaj lik u Mrak filmu reko: Moj san je da imam san! Hahaha…smijehzubo smijeh je zdravlje. Ali i toga je danas sve manje. Neko se smije neumjereno i nenormalno, a neko je pak uvijek namrgođen..i bezvoljan da se ne želi nasmiješit ni malom djetetu. Svi gledaju kako izgledaš izvana.naughty Nikoga više ne možeš upoznat onakog kakav je on zapravo. Jer se danas ljudi teško otvaraju jedni drugima. Boje se! Nevjerni su! A i kako će moć vjerovat nekom drugom kad se ni sam više ne možeš opustit i reć šta ti je na duši. Sve je ''oko za oko, zub za zub''. Osveta se uvijek sprema. Bez obzira jel to neko zaslužio ili ne. Kad snuješ osvetit se, time samo sebi dopuštaš da te ta osoba nastavi i dalje vrijeđat. Prije je ljudima bio dovoljan samo jedan osmijeh da bi ti se neko svidio…sretana danas osmijeh nije ni u 3. planu. Važno je samo da se daš onome ko god ti se ponudi. I onda neko meni ide govorit da pišem samo o školi…pa ja ću osobno prije pričat cijeli život o školi, nego pisat kako sam se i s kim vucarala ove..one večeri. Ne, hvala! Mali svakodnevni događaji čine naš život zanimljivijim. Ispod svačijeg tvrdog oklopa netko je tko želi biti cijenjen i voljen. BOG nije učinio sve u jednom danu. Pa zašto onda mislimo da mi to možemo?eek
Novac je sve danas!greedy Tak neki misle…to je materija…koja će i nestat! Eksplodirat će ko i Zemlja za nekoliko milijardi godina.puknucu Taj novac će kad-tad nestat…kako si ga zaradio, tak ćeš ga i potrošit. Sve je skupo..al niko ne misli na to kolika je cijena to što svake godine imamo besplatan put oko Sunca!? Onda oni razni supermarketi… ko fol, svaki dan snižavaju cijene…al kako to da onda još ništa nije besplatno??? Riga mi se kad se neko natječe kako ima ljepše cipele, koja je marka bolja…ko ima bolji mobitel…jer danas je imat dobar mobitel važnije od ocjena u imeniku. Stvarno je teško biti glup u današnje vrijeme jer je konkurencija neopisivo velika.lud Novcem se ne mogu kupit čast i stalež.namcor Prava je filozofija učit iznova gledat svijet. Najlakši način da kao osobe rastemo jest okružit se osobama koje su pametnije od nas. Teško je shvatit da će nas jednog dana svi ostavit i zaboravit…samo smrt ne. zalivenNajvažnije je biti zdrav i jak u glavi. Trebamo govoriti o svojim osjećajima, mada nekad požalimo zbog toga. Trebamo donosit odluke, tražit rješenja… ne smijemo živit u prividu. Moramo prihvatit sami sebe, povjeravat se drugima… i na kraju… Trebamo NASTOJAT BIT SRETNI!
Život je težak i zahtjevan, al ja sam žilavija i izdržljivija!
...............filozof...ko i uvik!smijeh...ah

Pozdrav mojoj TeJici! kiss

Post je objavljen 03.04.2008. u 14:40 sati.