Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dimabilanusrcu

Marketing

ja i moj sport

Ja sam se upisala u odbojku 2007 u prosincu mozda prije. Posto sam ja vec znala igrati odbojku jer su me Matea B,Matea G i Kate ucile na ulici ispred moje kuće. Moj trener je kad su počeli bozićni praznici odredija napredniju grupu i onu malo manju. Dijelija je papire za napredniju i za onu malo manju. Meni je dao papir. Ja sam pogledala sto pise,a ono naprednija. Nisam mogla vijerovati.
Jedna mala koja je uzasno umisljena mislila je da će dobiti napredniju,ali nije dobila. Ja sam sretna ulazila a ona me pitala koja sam grupa . Ja sam joj rekla da sam naprednija,a ona ko da sam joj nesto ruzno rekla.To je ilo na odbojci.
Moj drugi sport je nogomet. Ne treniram nogomet. A je ste ljudi ne treniram nego poslje skole s Pilijem,Grajom,Perovićem i još nekim.Matea B znam da bi i ti najrađe igrala ,ali nemaš sati koliko i ja. U nogometu sam super. To sam naučila od susjeda. Veliki pozz:mojim naj prijteljicama(merkatoricama)Enei,
Matei B,i mojim dvijema prijetljicama s kim sam uvijek u paru Josipom i Elide,još jedan veliki pozdrav Teti Ines,Bibi i Steli,Briku,Crnki i Žući koje ja i Matea G posjećujemo,i pozzz Ketty koju znam od vrtića,cure s msn-a:Luce,Teu E.,LoRI i
Čanu,Lori i Čanu znam od kad me Tea E upznala s njima i jako su cool. Pozz i još Petru Š,Petru L,Jelenu,Ellu,Silviju,Karlu Savić i Dineu. Posebno pozam a Enea zna i zašto Pilia,Graju,Perovića i Makija i ludog Lea. Nisam u njh ako to mislite. I još za kraj pozzam Doru i njenu mamu i još Veru i onog glupog mičiča..a ako sam koga zaboravila nek mi oprosti.

Post je objavljen 03.04.2008. u 13:46 sati.