Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igo4it

Marketing

Dobar dan...

Znat onu od Elementala: Dobar dan: "... ovo je zbilja dobar dan, dan kada mislim samo na sebe, ovo je zbilja dobar dan..." smijeh

Uvela sam jednu novost u svoj život. Trudim se svaku večer biti raspoložena i prepustit se ljubavi mog dragog koji mi ju nesebično daje... stvarno se trudim... i ide mi! Ženske koje mislite da vam je oslabio libido, potrudite se same sebi izgledati sexy... to uopće nije tako teško! Ako ste sebi privlačne, ako je vama ugodno, ni njemu neće biti loše! I ne brinite što se on ne trudi toliko. Muški se obično brže i lakše uzbude od nas žena, a ako niš drgo obično brže dolaze do zadovoljstva od nas, pa im ta motivacija nije tako bitna kao nama. Zato, ženske moje, one svjećice koje palite, mekana posteljina, sexy donje rublje ne oblačite zbog njega, jer njemu ste dovoljna jednostavno takva, ko od majke rođena. Sve te slatke stvarčice radite zbog sebe!!! I nemojte "ona pravila" gluho slijediti, jer nije nužno vama afrodizijak ono što piše u novinama. Naime, mene nikad nije uzbudilo jedenje s njegovog savršenog tijela, jer mi NIKAKO ne idu u istom trenutku sex i hrana zajedno! Ali nekoj od vas možda ide, pa probajte...

Dakle poanta današnjeg posta je: Ugodi sebi, a to će ugoditi i njemu! kiss


Što se tiče moje "misije", kako je to Ivy rekla, ide mi dobro s povremnim popikavanjem.
Npr. jučer sam večerala veeeliku salatu s puno povrća, ali sam onda iza pojela kolač! Hm... rolleyes Ali sam za ručak smanjila obrok.
Jutros sam opet vježbala. Počela sam s vježnicama istezanja, pa s-factor, pa malo tae-boa i za kraj par vježbi joge i disanja. Ne radim puno, već ono što mi odgovara, ali pravilno izvodim, i što ne mogu ne radim... Mislim da je to ok.
Jutros sam nakon tuširanja malo pogledala u ogledalo svoje tijelo i shvatila, sve kako trampavo i povremeno provodim svoj pakt, malo sam uobličila struk i bedra i to mi se sviđa!I još k tome baš sam sretna i vesela!



Post je objavljen 03.04.2008. u 08:48 sati.