Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/deno1908

Marketing

LJUBAV, RAZOCARENJE I BOL

ljubav, to je jedan jako lijep osjecaj, za razliku od razocarenja i boli.pisem o tome iz svog iskustva, dozivio sam i ljubav i razocarenje, a i bol!!!!!!!!
kada nekog volis, ucinio bi sve za tu osobu. ja sam tako volio jednu osobu i bio sam spreman uciniti sve za nju. vjerovao sam da i ona voli mene kao sto sam ja nju volio, ali nakon nekog vremena izgubio sam to povjerenje, odnosno izgubio sam povjerenje u tu osobu. mislio sam da me nikad nece razocarati, ali to se nazalost dogodilo. ta osoba me razocarala kao nikad nitko u zivotu. jako tesko sam to prebolio, jer je ta osoba imala velik utjecaj na mene. usudjujem se reci da je bila moja druga polovica zivota!!! sve bi dao da mogu vratiti vrijeme, da mi se vrati ono sto sam izgubio. tesko je kada te razocara osoba od koje to najmanje ocekujes. svi su mi rekli da zivot ide dalje, da nastavim zivjeti po svom, ali nije to bas tako jednostavno. kada se voli ide se do kraja, ljubav nepozna granice. kod mene se izgleda dogodilo suprotno, kod mene je ljubav zacijelo upoznala granice, nije isla do kraja!!!!!!!!!
velika je to tuga i bol kad izgubis voljenu osobu, ali mora se misliti i na sutra.uvjek netko postoji kome je stalo do tebe, mozda je ono trenutno blizu, a mozda je i daleko. kao sto vec napomenuh, treba misliti na na sutra. ona ljubav koja ti je sudjena, doci ce ti s vremenom!!!
U TO TREBA VJEROVATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DENO
POZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Post je objavljen 02.04.2008. u 23:03 sati.