Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kajla

Marketing

Slučaj "Korade"

Image Hosted by ImageShack.us


svi pišu okolo pa reko idem i ja malo srati u vezi te teme.. majketi neiscrpna je..
da, i tako nas dragi jednoruki general, u narodu odmilja zvan "SILOS" jos uvijek bjezi zagorskim šumama.. ili kojim već onim tamo gore.. lijepa naša manekenska policija ga "juri" okolo po šumama ali bez rezultata.. a mogu se kladiti da se lik pokrio lišćem i ovi su ga 2 -3 puta prehodali pa čak i parkirali na njega..

u čem je štos tog bježanja? gledali ste svi one američke filmove kad netko nekog proganja i netko bježi i onda imamo osnovna dva načina odvijanja scena..
ako navijamo za bjegunca onda on trči kao blesav, sve preskače ruši kante i to a progonitelj je debel, upada preko svake kante i na kraju ne moze ogradu preći i tužno gleda kao mu ovaj odmiče.. e da, postoji jos scena kad onaj bježi kao lud a policajac se šulja polako i ima sve one famozne upade pištoljem za svakog ćoška i 50 puta vike "LAPD" (el ej pi di). i ako ga slucajno uhvati prvo mu policajac očitava bukvicu, razjasni sve tajne u filmu koje debilni gledatelji nisu mogli shvatiti i onda mu se zakoči pištolj i naš ga sredi bez muke..
ako navijamo za progonitelja onda bjegunac upada preko svake rupice na podu, tetura kao nadrogiran, često stane pa gleda hoće lijevo ili desno, zbrejka mu se pištolj ili krvav ranjen trči s kopljem probodenim kroz srce ( a u nekoj drugoj sceni bi teatralno umro od uboda vilicom u nogu) i opet na kraju naleti na žice od struje ili u neku rupu ili padne sa zgrade ili čak pod auto kamion bager i jos stigne par riječi pametnih reći na kraju dok ni slučajno ne urla od bolova jer nema 2 ruke, pola glave i koplje mu je u srcu.. haha..

dakle to su bile dvije opcije ikoja je sad generalova?
sve mi se čini da naša pandurija ispada glupa il ida surađuje s njim.. moguće je da bježi čovjek i to sve, al znamo svi o kome pričamo..
ja mislim da se lik sakrio u neki podrum i tu se opija danonočno i sve to prati na TVu i umire od smijeha na retardiranu hrvatsku policiju..


Post je objavljen 02.04.2008. u 16:55 sati.