Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/akmoslavina538

Marketing

Županijsko natjecanje u krosu

Županijsko natjecanje u krosu i ove godine se održavalo u Topuskom samo što je ove godine bila drugačija staza nego inače. Staza je bila vrlo dobro napravljena s mnogo bregova i zavoja a trčalo se po šumi, oko jezera, po mostovima i cilj je bio na livadi. Ove godine su se po prvi put do sada na krosu natjecale i osnovne škole i prvi puta je za svaku ekipu trčalo 4 trkača a za ekipni plasman su se bodovala prva trojica.
Trkači iz AK Moslavine su se natjecali za srednje škole i treba napomenuti da je od prvih 7 u cilju čak 6 bilo iz Kutine. U toj konkurenciji je bilo malo iznenađenje jer je pobijedila Tehnička škola iz Kutine ispred gradskog rivala SŠ Tina Ujevića. U cilju je to bilo ovako:
1. Nikola Mikulić (SŠ Tin Ujević Kutina)
2. Luka Mikulić (SŠ Tin Ujević Kutina)
3. Jozo Slipac (Tehnička škola Kutina)
4. Matijas Dovrančić (Glina ili Petrinja)
5. Boris Brtan(Tehnička škola Kutina)
6. Andrej Marić (Tehnička škola Kutina)
7. Dragan Petričević (Tehnička škola Kutina)........

.
11. Antun Lupoglavac (SŠ Tin Ujević Kutina).......
.
15. Branimir Budetić (SŠ Tin Ujević Kutina)
Inače su ovodvije škole iz Kutine imale jednak broj bodova no Tehnička škola je pobijedila jer im je bio bolje plasirani četvrti trkač.
I međužupanijsko natjecanje će biti u Topuskom 7.1. i uvjereni smo da će obodvije kutinske škole zauzeti prve dvije pozicije i proći na državno natjecanje ali međužupanijsko je puno teže od županijskog i trebati će se proliti još više krvi da bi se taj cilj ostvario.


Post je objavljen 01.04.2008. u 16:00 sati.