Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

HVALA VAM


Kao što je običaj, s vremena na vrijeme na našem blogu se javno zahvaljujemo ljudima koji nam pomažu (što novčano a što materijalno). To je najmanje što možemo učiniti za te divne ljude humanog srca. Današnji post je upravo posvećen njima, ljudima koje još nismo spomenuli a zauvijek su našli svoja mjesta u našim srcima.
Također svi spomenuti stavljeni su u naš boks zahvale koji eto raste iz dana u dan.
Dakle, od srca se zahvaljujemo obitelji Varkaš iz Splita, obitelji Sandre Župančić iz Zagreba, obitelji Blaženke Pošta iz Zagreba,, obitelji Tegledi – Bistrović čiji jedan dio živi u Austriji a drugi u Hrvatskoj, gospodinu Ivanu Pokupcu iz Velike Gorice te anonimki „jednoj maloj švabici“. Još jednom veliko Vam hvala.

Također jedno Veliko od srca hvala Dječjoj bolnici „Srebrnjak“ a pogotovo primariusu doktoru Raosu, doktorici Kovač te medicinskom osoblju dječjeg odjela a posebno medicinskim sestrama Mariji i Martini. Ova bolnica može biti primjer svakoj zdravstvenoj ustanovi, koja unatoč svakodnevnim velikim gužvama i konstantnom manjku medicinskog osoblja svima maksimalno izlazi u susret.

Iako već puno puta spominjani, jedno veliko hvala i obitelji Šilić iz Švedske te velikom humanitarcu gospodinu Hermanu Mariju predsjedniku Humanitarne udruge „Pomoć i ljubav“ iz Amsterdama koji ne samo da svakodnevno pomaže nama, nego eto uspijeva se odazvati i na sve ostale humanitarne akcije u Hrvatskoj. Ovim putem koristimo priliku da mu se zahvalimo i na donaciji „bijele tehnike“ koju je donirao dječjem odjelu u Krapinskim toplicama. U njegovo ime, donaciju dječjem odjelu predati ćemo mi roditelji male Anje.

Svima danas spomenutima , svima koji su do sad sudjelovali kao i onima koji će tek sudjelovati u pomoći, mi roditelji se od srca velikodušno zahvaljujemo a naša mala princeza Anja će Vam se zahvaliti samo na jedan način a to je njezin USPJEH.

Voli Vas neumorni trio!

P.S. Anja je dobro. Nema temperaturu i dobro podnaša sve vježbe.Danas prije podne će u vrtić a poslije popodne ima kontrolu na „Srebrnjaku“ a u četvrtak kod fizijatra na „Goljaku“.
Kako su prošle kontrole i što su doktor i fizijatar rekli čitajte u našem sljedećem postu.




Post je objavljen 02.04.2008. u 08:00 sati.