Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lovemusicme

Marketing

..novi post.. jos 5 dana.. uuuuu...

Dobar dan moje drago čitateljstvo,
Nakon odprilike tijedan dana odlučio sam da napišem novi post.
U proslom sam postu napisao (kolko se sjećam) da u subotu idem u kino povodom mojeg rođendana. E pa bio sam, i to sa Petrom,Marijom,Hrvojem i Raoulom koje ovim putem pozdravljam. Častio sam ih filmom (Step Up 2), neke kokicama, a neke Tocitosima sa salsom i velikom Coca Colom. No to sad i nije vazno, glavno da im se svidio film (bar se ja tako nadam). Poslije filma smo isli pjeske do Trga u Megić ( xD), dok smo se tjekom tog duuuugoog pješaćenja trgali od smijeha nekim bolesnim provalama sa muške strane (znaci --> Hrvoje,Raoul i ja). O tome bi se moglo poprilicno dugo pricat, ali necemo sad o tome. I tak sam ih u mc-u častiom sladoledom (dok je Hrvoje jeo McSundae ostatak je ispred sebe imao McFlurry). I nakon sto smo "očistili" čašice malo smo se šetali po gradu i tak, pa onda 11-icom (ili mozda 6-icom) do Črnkasa pa doma. Meni je bilo dobro, a sad njima (humm...). Mislim da to bilo sve što se tiče kina.
E da, nisam se pohvalio da sam si kupio nove tenisice.. dada.. Ecko unltd. by: Marc Ecko.. bijele.. sad samo pazim da mi se ne zmažu, a to najbolje zna Ćopss (xD) koja je isla jucer samnom u grad da pogledamo neke mobitele i iPod-ove. Ona je kasnije trazila u nekom ducanu CD-e od Gibonija dok sam ja igrao ps3. hah
Dok sam dosao doma bio sam strgan, sve me boljelo (dobro, nije to od toga, kolko ste vidjeli takav sam bio i u školi -.-), a kasnije sam mjerio temp. i naravno, imam ju..grrr... ajde, valjda cu bit zdrav do subote, tog velikog (bar meni) dana..hh
Danas nisam bio u skoli, a vjerojatno nejdem ni sutra, jer temperatura jos traje (grrr).. Ajde idem ja sad i opet se zahvaljujem onima koji su mi komentirali (kao sto to cinim na kraju svakog posta). Nadam se da cete mi na ovom postu ostavit barem 100 komentara..


POZDRAVLJAM VAS SVE
Ivan Presečki


P.S.= Samo da znate, ovo (kako bi to nazvao) književno pisanje posta je zezancija, pa nemojte misliti da sam postao nekako književno obrazovan (=P)


Post je objavljen 01.04.2008. u 17:09 sati.