Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Go-problem broj 184.

Prošlo je neko poveće vrijeme bez go-problema. Razlozi su već poznati onima koji prate ovaj blog. Našao sam se uz internet i pripremio nekoliko postova unaprijed. Rasporedio sam i njihov razmak u vremenu od po jedan dan. Izgledati će kao da sam svaki dan uz internet narednih četiri dana. Konačno da pripremim i novi go-problem.
Ovaj puta je bijeli prvi na potezu. Vidite, vjerojatno da je u frki. Da nije prvi na potezu crni ga lako stavi ban opstojnosti, ali pvi igra bijeli. Može li se nekako izvući?
Onda riješavaći, ajmo. Riješenje ću staviti kada za to nađem vremena. Mogao bi ga i unaprijed, ali sam ovaj puta nešto u frki s vremenom, a i možda bude kakova nova vijest za usput.
A sada još kratko o narednim događajima, koliko ih ja znam.
- Prohujala su nam dva bikenda bez naših redovnih vukend turnira. Imam kazivanja da će slijedeće sibote ( 5. travnja ) biti turnir u 100-tki u Gorici. Možda bi mogao doći i ponetko od starijih generacija. 100-tka je ipal okupljalište mladih. Možda tamo dobijemo i prostor za klupko bavljenje goom i preko tjedna.
Znači slijedeće subote prvi sastanak kod Centra u 10 sati i odande idemo s garniturama do 100-tke i tamo igramo 1. Proljetni.
- Čuo sam da bi Marko Vizek išao na Bled. Zainteresirani neka mu se jave. Ja sam na štakama i slabo pokretan, pa ne mogu ići.
- Onda vidimo se oko 10:30 i kasnije do kraja turnira u 100-tki u subotu 05. travnja
bl. Muradenu - Luzer

Post je objavljen 04.04.2008. u 01:39 sati.