Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoranostric

Marketing

Fotografija dana: Za referendum!

Kao što možete vidjeti, zaista širok spektar osoba potpisuje zahtjev za referendum o NATO-u! party



U prva dva dana, prvi vikend, prikupljeno je oko 30.000 potpisa. Nema još ukupnog podatka kako je bilo danas, ali po parcijalnim podacima koje sam vidio danas smo tempo pojačali. Jedan od glavnih štandova, na Glavnom kolodvoru u Zagrebu, drži HVIDR-a Zagreb; javljaju, da su danas prikupili više potpisa nego u prethodna dva dana ukupno!

Danas je na njihovom mrežnom sjedištu (web sajtu) objavljen poziv volonterima, koji poptisuj predsjednik HVIDR-e grada Zagreba Ivan Pandža: Svi volonteri mogu se javiti na tel. 01/37-57-878 ili 098/907.9413. Poziv volonterima objavljen je i na www.domovinskirat.hr.

Dovooljan broj volontera koji će organizirati i dežurati na štandovima i u mobilnim ekipama za prikupljanje potpisa trenutno ja najvažnije "usko grlo". Na svakom štandu mora biti u svakom trenutku bar troje ljudi, da bi radio cijeli dan, to je desetak - više stotina u cijeloj zemlji.

Danas su prvi put bili postavljeni štandovi ispred Filozofskog fakulteta i u prostoru Studentskoga centra u Zagrebu, i na svakome je do 16 sati prikupljeno više od tisuću potpisa. U nizu manjih mjesta u Hrvatskoj danas je započelo prikupljanje potpisa.

Stranka Zelena lista, pridružena članica Europske zelene stranke, slijedećih će se dana jače angažirati na području Zagrebačke Dubrave, gdje i ja stanujem. Sutra između 10 i 13 sati bit ćemo na tržnici Dubrava. Slijedećih dana, na raznim mjestima. Ljudi koji su spremni tu volontirati (u smjenama po tri sata), mogu se javiti meni na emajl: zoranostric@gmail.com ili mob: 091/29-12-535.



poslušajte jingle




Post je objavljen 31.03.2008. u 22:40 sati.