Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thisismylittledream

Marketing

...Postala sam slika jednog razrusenog sna, obris nekog sjecanja, dio nekog dna...

Eii..dosadno mi je pa pisem post..nemam bas neke pretjerane inspiracije..al..snac cu se..
..kao i uwijek..
..mijenjala sam dizz i sad cu ic boxewe preuredit..stalno trazim prawi dizz i nikako ga ne mogu nac..nijedan mi nije predobar..owaj mi je onako..fora..al nije to to..mozda ga kasnije i promijenim..a swe cu jos widit..
..& tako..kod mene nema bas nowosti..danas sam otisla nakon 3. sata iz skole..bolio me trbuh..jos me i sad boli..cijeli dan samo spawam..nista mi se ne da..joj da bar jos praznici traju al ne..to mi je najgore,taman se nawiknes spawat duze i ljencarit (u mom slucaju) & ewo opet skole..KOMA..jos bi bilo i ok u skoli da ti je*eni nastawnici ne gnjawe..stwarno mi idu na ziwce..za sutra trebam ucit kemiju i hrwatski-knjizewnost..ne da mi se..danas smo pisali tehnicki,zaprawo moji su-ja nisam jer sam otisla doma..koje mi gluposti ucimo..otpornici,tranzistori,zawojnice i te gluposti..teske idiotarije..grrr..

Leopard

Narawno i u owom postu moram stawit linkowe mojih "omiljenih" blogera..owaj put uz Lolipopachice ide i jos jedan blog..neki fan hiltonice..sere po blogowima..ako hocete posjetite ih..
LOLIPOPACHICE...omiljena stranica EmAchA..hehe & Paris Hilton Fan..samo pogledajte komentare..LOL..
..te curke su si nes ozbiljno zabrijale u glawu..nosom nebo paraju..to je bas ona ljepota da padnes na guzicu kad je widis wani..ili padnes od smijeha..a neznam..ae dosta sad o "sawrsenim" lutkicama..LOL..



..to je moja omiljena ziwotinja..Leopard..prediwan je..narawno wolim ja swe wrste diwljih i kucnih macaka..al najwise leoparda i swoje 2 crne "pantere" koje swaku noc dolaze meni na krewet..cak i hrcu..to trebate cut..hehe..

..aha..mama mi opet prijeti da ce mi uzet laptop..ide mi na ziwce...sta ona misli..xD

..ae idem sad..dosta je pisanja za danas..moram ic ucit jebenu kemiju i knjizewnost..aarrrrghhhh..
..tnx na onoliko kommowa..super ste..kommajte mi i dalje..ae KiSS* swima..=)




Post je objavljen 31.03.2008. u 17:49 sati.