Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

EKSPLOZIJA I POŽAR "PEGLICE" U POREČU

POREČ

Jučer malo nakon 20 sati stanari ulice Stipe Rajka, Ane Guštin i okolnih začuli su snažnu eksploziju, dok su oni sa balkonima okrenutim prema bivšem skladištu u ulici Gašpara Kalčića mogli vidjeti i intervenciju porečke vatrogasne postrojbe koja je sudjelovanja u gašenju manjeg požara.

Na mjestu događaja doznalo se kako je u Javnu vatrogasnu postrojbu Poreč pristiglo nekoliko dojava građana koji su spominjali eksploziju u napuštenom skladištu. Prva dojava pristigla je u 20:15 sati, a dva su vozila na lokaciju krenula nepunu minutu kasnije. Nakon izvida, ustanovili su da gori (vjerojatno napušteno) vozilo Zastava 126p (popularna "peglica"), a požar su brzom intervencijom odmah lokalizirali.

Nakon što se dim malo razišao, snimljene su ove ove SLIKE . Iz njih je vidljivo da je "peglica" prije paljenja potpuno vandalizirana, kao što je vandalizirana i unutrašnjost bivšeg skladišta koje čeka neke bolje dane, a koje, izgleda, nitko nije nagledao kroz duži vremenski period.Zidovi su išarani grafitima, prozori razbijeni, posvuda je puno smeća.

Divljanje "peglicom" po naselju prije nekoliko dana
Zanimljivost koja možda ima veze sa ovim događajem jest dojava građana koju je parentium.com dobio prije nekoliko dana, a koja se ticala izvjesnih osoba koje su po ulici Stipe Rajka i okolnima divljali i maltretirali mještane upravo u jednoj takvoj "peglici". Ima li to kakve veze sa večerašnjim događajem znat će se nakon što policija obavi očevid a informacije učini dostupnima javnosti. parentium.com

Post je objavljen 31.03.2008. u 11:45 sati.