Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

BOOKtiga





Od 4. do 6. travnja Poreč će biti domaćin novog oblika popularizacije knjige i čitanja, manifestacije BOOKtiga, 1. međunarodnog festivala pročitanih knjiga.
Festival pročitanih knjiga održat će se na Maraforu, najstarijem antičkom trgu u Poreču, a sudjelovanje na BOOKtigi su potvrdili vodeći antikvarijati iz Rijeke, Zagreba, Kopra i Ljubljane.
Uz prodaju, razmjenu i darovanje pročitanih knjiga, BOOKtiga festival u suradnji s posjetiteljima, u sva tri dana festivala traga za najstarijim knjigama.

'Osnovna misao vodilja BOOKtige je da na jedinstven i originalan način pruži svim posjetiteljima mogućnost uživanja u sadržajima koji su vezani uz djelovanje Gradske knjižnice Poreč, a isto tako da vrijeme provedeno na festivalu iskoriste za odmor i izvrstan provod', kazala je direktorica festivala Irides Zović.

Osim knjige festival će obogatiti i glazbeni nastupi 'Kraljeva ulice' i zagorski bluzeri pod vodstvom frontmena Tomislava Golubana.
Organizator BOOKtiga 1. međunarodnog festivala pročitanih knjiga je Gradska knjižnica Poreč, pokrovitelji Istarska županija i Grad Poreč, a supokrovitelj Turistička zajednica Grada Poreča.

Program festivala na ovome linku







Post je objavljen 01.04.2008. u 07:38 sati.