Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fcbarcelona1899

Marketing

Betis-Barca 3:2

Barca je u 30. kolu izgubila od Betisa što su iskoristili Real i Villarreal.

Image Hosted by ImageShack.us

Bojan Krkić koji sve bolje igra u dresu Barcelone

U 30. kolu Barca je izgubila u gostima protiv Betisa 3:2 što je iskoristio Villarreal i prešao Katalonce za 1 bod a, Real je vratio prednost na 7 bodova ispred Barcelone i 6 bodova ispred Villarreala.

Od Barce se očekivala laka pobjeda protiv Betisa u gostima. Sve je odlično krenulo za Katalnoce. U 13. minuti Iniesta ubacuje za Eto'a koji ne iskorištava priliku no lopta se odbije do Bojana koji se odlično snalazi u Betisovom šesnaestercu i Barcelona vodi 1:0. Već u 16. minuti gosti vode 2:0. Iniesta ponovno precizno ubacuje za Eto'a kojem nije bilo teško pospremiti loptu u praznu mrežu jer je Betisov golman loše istrčao. U prvom poluvremenu Barca je još mogla povećati vodstvo no na odmor se odlazi s 2:0 za Katalonce.

U drugo poluvreme Betis je ušao odlučnije što je rodilo plodom u 63. minuti kada Edu posprema glavom loptu u mrežu. Veliku priliku za izjednačenje Betis je imao iz jedanaesterca no Valdes to odlično brani. Ali samo par minuta poslije u 76. minuti Juanito topovskim udarcem iz šesnaesterca posprema loptu u mrežu te izjednačuje na 2:2. Da stvar bude još gora za Barcelonu u 78. minuti Edu svojim drugim pogotkom sa ruba šesnaesterca pogađa za 3:2 za Betis. Do kraja utakmice bilo je još prilika s jedne i s druge strane no rezultat se nije mijenjao.
Utakmica je završila 3:2 za Betis.

Ovdje možete pogledati sažetak utakmice Real Betis-Barcelona:



Post je objavljen 31.03.2008. u 10:20 sati.