Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dnevniportal

Marketing

Voditeljica se smije čitajući ozbiljne vijesti

I dok je dugogodišnja radio-spikerica Charlotte Green 'umirala od smijeha' čitajući vijesti, upomoć joj je priskočio njezin kolega, voditelj James Naughtie, završivši čitanje vijesti.

Priznala je kako joj se identična stvar dogodila prije desetak godina, u istoj radio-emisiji. "I tada i danas bilo mi je užasno neugodno", rekla je Green. "No, ljudi su bili vrlo simpatični i uviđavni".

Većina slušatelja odmah je nazvala, a uredniku emisije Today Ceriju Thomasu kazali su kako su uživali u ovoj nenamjernoj nespretnosti te da ih je Charlotte, koju poznaju kao profesionalku, zapravo nasmijala i razveselila.

Kasnije je urednik programa Ed Stourton na zahtjev slušatelja morao u više navrata ponavljati snimku Charlotteina smijeha.

S obzirom da je jedna od vijesti koju je Charlotte trebala pročitati bila i ona o smrti scenarista i dobitnika Oscara Abbya Manna, urednici su se ispričali Mannovoj obitelji.

"Nadamo se da će obitelj Abbyja Manna shvatiti da je riječ o pogreški koja je bila potpuno nenamjerna", stoji u priopćenju uredništva.

Post je objavljen 31.03.2008. u 08:25 sati.