Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muzikologija

Marketing

Rušenje rekorda, jedan stari remix i jedan novi...


Mariah Carey - We Belong Together (DJ Clue Remix feat. Styles P & Jadakiss).mp3
Zbog fakultetskih i radnih obaveza, ali i nekih privatnih preokupacija, nisam u zadnje vrijeme u mogućnosti previše pisati. Nadoknadit ću to uskoro i više se posvetiti pisanju bloga.
Javljam se ovom prilikom kako bih ponosno predstavio novi #1 na Billboardovoj ljestvici singlova za 3 dana. Naravno riječ je o Mariah Carey. Bit će to njen 18. broj 1, najviše za solo izvođača ikad u povijesti, a ispred nje su još samo The Beatles sa 20 #1 hitova. Ostavila je tako iza sebe Elvisa, s kojim još samo 3 dana drži izjednačeno 2. mjesto.
Tamo negdje pri početku pisanja bloga stavio sam remix za pjesmu We Belong Together. Tad sam i napisao kako nisam preveliki ljubitelj remixeva i kako mi je rijetko neki bolji od originalne album verzije. Nije ni s ovim remixom drugačije, WBT je nemjerljiva na svim područjima s bilo kojom pjesmom, no radi se o zaista izvrsnom remixu, jednom od najboljih koje sam čuo, a za koji je Mariah (što i inače radi) ponovo otpjevala pjesmu. Ponavljam ovdje link za isti, a ovdje je i link za vrlo dobar najnoviji remix za pjesmu Touch My Body.
Mariah Carey - Touch My Body (remix feat. Rick Ross & The Dream).mp3

Post je objavljen 30.03.2008. u 23:19 sati.