Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

ŠAMPIONI

Poštovani,čast mi je izvjestiti vas da je KK "A.Hebrang" jučer pobijedio KK "Sokol 02" rezultatom 89:73 i tako ostavio šansu našoj mladosti da opet uzme naslov u B1 ligi Istok!

Košarkaši Mladosti u srijedu igraju u Vukovaru utakmicu posljednjeg kola protiv Iloka i pobjedom opet uzimaju naslov prvaka. Košarkaški klub organizirat će autobus za sve zainteresirane. Polazak je u srijedu 2. travnja u 16 sati iz Čačinaca.

Na put će krenuti i Čačinački Alkosi pa se obavještavaju i pozivaju svi članovi koji mogu da kenu na put.Treba samo ponesti nešto za popit. Idemo pomoći našim košarkašima da donesemo još jedan naslov u Čačince!!!!!!!!!!!!!

Pogledajte kako je bilo prije dvije godine kada smo bili ŠAMPIONI!!!

Kad smo kod naslova, nogometaši Mladosti su popodne prepustili prvo mjesto na tablici susjedu iz Zdenaca. Gostovali smo u Voćinu i odigrali mršavih 1:1. Utakmica slaba,suci katastrofa.

Domaćini su poveli nakon što smo mi promašili čisti zicer. Onaj kreten,mali Ličinić (glavni sudac) i njegov pomočnik Krtić (idiot koji nas mrzi a i mi njega) su nam istjerali Luku Liovića jer je Krtiću rekao da je seronja. E pa je seronja!!!!!
Nakon pogotka,domaćini su se povukli i branili se iako su imali igrača više a naši nisu uspjeli pronaći put do pobjede.Pogodak za bod je zabio Danijel Podmanicki.

I nakon ove utakmice nastavljaju se kritike na trenera Zavadu i par igrača koji izbjegavaju duele i igraju kao curice.
Spomenuo sam suce. Nisu nas pokrali ali su jeli govna cijelu utakmicu. Mi smo za dva prigovora dobili 2 žuta (Toca i Blek) i jedan crveni kartona a domaćini su naše potezali za dres s leđa,udarali bez lopte, ulazili džonom i nikom ništa.

Zdenci nam sada bježe 2 boda a mi se moramo malo zamisliti kuda je to nestala jesenska igra i sklad u ekipi?


Ponavljam:

Uskoro KNM "Čačinački Alkosi" kreće u izradu novih majica (dugi rukav,majica sa kapuljačom,naprijed logo ,odozad natpis ALKOSI) koje će biti dostupne svima zainteresiranima. Ove kratke koje sad imamo su samo za članove pa još jednom napominjem da se možete učlaniti u KN uplatom 100 kn ili produžiti članstvo za 50 kn.
100 kn je cijena za prvu godinu članstva i dobije se članska iskaznica i majica.
Ove majice što ćemo dati izrađivati će imati jednu cijenu za članove i drugu cijenu za simpatizere.
Želite nam se pridružiti i učlaniti? Javite nam se na mail.
alkosi.cacinci@gmail.com

Zahvaljujem svima koji mi pomažu svojim prijedlozima u odabiru imena za dijete i molim vas da nastavite. Kad saznamo spol djeteta i kad se približe termin rođenja,obećajem da ću organizirati jednu nagradnu igricu (ideju ukrao od ribafisha).

Pozdrav svima!!!



Post je objavljen 30.03.2008. u 19:56 sati.