Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/clearflame

Marketing

promjene

Photobucket



život mi se mijenja. poput oblaka koji mijenja oblike nošen vjetrom.
ponekad su promjene toliko velike, toliko snažne da se pitam kako svijet nije stao, kako Sava i dalje teće, kako auti voze, kako ljudi prolaze pokraj mene i ne vide... kako se sve vani nastavilo kao da se ništa ne dešava? kako?
smiješna misao, i samoj sebi se nasmijem. i onda se pitam šta se sve dešava ljudima oko mene. možda je još netko u stanju odgođenog šoka, možda se još netko pita kako se sve nije zaustavilo kao u filmovima, kako ništa nije u slow motion-u...
sve se samo nastavlja. izađeš na ulicu, pogledaš u nebo (opet je oblačno, osjeća se miris kiše) i kreneš pitajući se kako hodaš nakon svega, a u tebi se miješaju nevjerica, sreća, uzbuđenje i šok. gledaš ljude, u prolazu, u tramvaju (smrknuta lica) i gledaš kako svijet, veliki svijet samo teće dalje, samo ide dalje ubrzano i ne staje. ne staje za nikoga, kao u filmovima.
no to ništa ne mijenja. promjene stižu, nezaustavljivo. ne pita se čovjeka je li spreman (jer nikad nije).
i tako nastavljam hodati, hvatati ritam. ne stignem razmišljati kako će sve ići dalje jer očito stvari ne ispadnu onako kako planiram. i neka bude tako. neka me čeka još iznenađenja.
ponekad me treba podsjetiti da sam živa.


Post je objavljen 30.03.2008. u 18:57 sati.