Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

NA NASELJENO PODRUČJE PAO AVION

KENT

Letjelica Cessna se oko 15.30 sati u nedjelju srušila u gradu Kentu, južno od Londona. Vjeruje se da je u padu poginulo najmanje petero ljudi....... VIDEO
Britanska policija je potvrdila kako se avion Cessna srušio u Farnboroughu u pokrajini Kent, jugoistočno od Londona i u neposrednoj blizini manje privatne zračne luke Biggin Hill,. Letjelica koja može primiti do pet putnika se oko 15.30 sati srušila u naseljeni dio grada. Strahuje se da je u padu aviona poginulo najmanje petero ljudi, a broj bi mogao biti i veći jer je vatra zahvatila kuće. Na mjestu nesreće već su policija, vatrogasci i vozila Hitne pomoći.

Nakon pada zrakoplov je, prema izjavama očevidaca, eksplodirao, a britanska policija informaciju je potvrdila. Vozila hitne pomoći i vatrogasci odmah su poslani na mjesto nesreće. U programu televizije Sky News iz helikoptera je prikazana jedna potpuno razorena zgrada i druga iz koje suklja plamen.

- Avion je izgledao kao da ne može spustiti kotače za slijetanje i vrlo je brzo padao dolje - izjavio je očevidac Paul Daisley. Pilot koji je također letio u blizini rekao je kako su nesretni piloti kontrolnom tornju prijavili velike vibracije na motoru.

- Svega 30-ak sekundi prije mog slijetanja na pistu Biggin Hilla zaprimio sam poziv. I u Biggin Hillu su ga registirali. Pilot je javio da prevozi pet putnika. Okrenuo sam se na pisti i ugledao letjelicu kako se strmoglavljuje i razbija o kuću, rekao je pilot.

Policija je izvijestila kako se vjeruje da je u Cessni bilo pet osoba, no informacija još nije službeno potvrđena. Za sada nema informacija o potencijalnim žrtvama na tlu.
OPŠIRNIJE


Post je objavljen 30.03.2008. u 17:29 sati.