Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kajla

Marketing

STOJ!!! ruke uvis..

zamislite scenu gdje specijalci uhvate generala i viku "Korade, ruke uvis" hahaha.. a on samo jednu ima druga u mu djepu.. jaoo.. jel specijalci uopce znaju naredbu "ruku u zrak!!!" pojma nemam jel takvo nesto postoji u prirucniku.. znam da ce me popljuvat mnogi nisam mogao odoljeti neprokomentirat malo..

skriva korade bombon iza ledja tek ispruži ruku i kaze "ajde pogodi jel u lijevoj ili desnoj.. kojoj lijevoj vole, kojoj lijevoj..."

ajde pa specijalci barem nemaju straha da ce ovaj pucat iz puške hahah jer ju ne moze držat.. a bogami ni sačmarice.. ne moze ni po šumi na lijanama ko tarzan pičit iz nekoliok razloga.. jer je debel i jer nema ruku.. ne može ih ni štapom nekim jačim.. a i oni su oklopljeni..
ipak je on general.. može nahuškati šumske životinje da stanu u njegovu obranu, obrane šume kore drveća i bobice i potok.. svaka ptica na čelo šume u obranu svojih jaja i gnijezda, medvjed jazbine.. pčela cvijeta svoga.. u shhit zanio sam se.
moze specijalce namamiti na kanjoj i skotrljat se na njih.. pošto nema lijevu ruku šanse da slomi desnu ravne su 100%.. a racunajmo da je to mala cijena koju moze platiti ako pokosi 7 gardijsku specijalnu antiterorističku jedinicu..

ew piše po netu nešto "češljaju teren i šume" ja ne kuzim te glupe naslove.. uzmu grablje i "češljaju teren" pa šta ne kažu da kupe lišće u kurac i to šremaju šumu malo.. eh jebemti novine.. i ne mogu naci covjeka od 150kila pa metu okolo.. pa popneš se na jablan i pogledas a oni tamo progone ga helikopterima.. pa rade hollywood i cirkus..
"jebote vidio sam kako Eddia Murphya love helikopterom ajmo i mi ovog našeg"... šta barem onda prijenos ne naprave pa da i ja gledam..
već vidim Koradea kako tamo negdje kao Harrison Ford stoji u nekoj cijevi na hidroelektrani sav iznemogao 10kila lakši i kao mi prilazi nas policajac ala Tommy Lee Jones i kaže
"korade.. digni ruku u zrak i slowy se okreni.. - pljune u stranu
NEĆUU - kamera zumira i sa obrve mu kapne krap znoja i nato se on okrene i baci se tripple backflipom dolje i nestane u vodenoj izmaglici vodopada.." (i tsunami pokosi sva sela okolo do tokya)

valjda ce ga uhvatit kad ne budem ja radio :) da ne moram crtat ovo..
ispricavam se i zao mi sto se sprdam hrvatskom generalu i jos k tome invalidu domovinskog rata zbilja nije lijepo od mene al cinjenica da je ubio babu i klinca od 15 godina (+ jos neke) ponistavaju sve pa se na neki nacin osjecam da smo kvit..

eh da je mogao promjeniti šanžer na pištolju bilo bi ih još..
znate vic onaj stari što su ga bake i djedovi pričali jos prije spavanja djeci.. - nema ruku, nema čokolade...

wedranowski

Post je objavljen 30.03.2008. u 18:20 sati.