Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slatkamalatinica

Marketing

POREČ

Napokon sam vam se javila. Bila sam zauzeta ovih praznika. IŠla sam četiri dana u Poreču sa odbojkaškim klubom Sv. Matej i bilo je odlično. Od njih 16 mi smo 11 i jako se ponosim jer je to ipak državno natjecanje yes. Osim igranja utakmica bilo je tamo svašta družili smo se, zabavljali, tulumarili, pjevali, ... smokin Ja sam bila u sobi sa Martinom i bilo mi je jako super sa njom pozz Makici wave !!! Jedna od zabavnijih stvari u Poreču bio je telefon zvali smo ostale cure i dečke iz drugih soba zezali ih, upoznavali se, dogovarali spojeve itd.
Sve u svemu moji praznici protekli su uz zabavu, igru, lijenčarenje, party party No na veliku žalost sutra je opet škola headbang, ali na moju veliku sreću mi koji smo bili u Poreču imamo tzk. produžene praznike i oslobođeni smo sutra škole yeea thumbup thumbup sve to zahvaljujući našoj trenerici Karmen wave wave.
Danas u novinama Novi list imate cijelu stranicu o odbojkaškom klubu i moje izjave i moju sliku samo što su zamjenili moju i Darijinu sliku, pa ako ste u prilici pogledajte. PUSA kiss

Post je objavljen 30.03.2008. u 17:55 sati.