Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivotjekurwa

Marketing

evo nešto o vagama......naravno u horoskopu ko je.......zanimljivo pročitajte.......belj
rolleyes

Profinjen karakter koji uvijek i u svemu traži ravnotežu. Ima izražen smisao za estetiku, a i sam najčešće izgleda lijepo i djeluje elegantno. Zbog toga je privlačan i ugodan ljudima, kao što mu je i samom ljubav i partnerstvo najdragocjenije u životu. Ne može i ne voli biti samotnjak, naprotiv, u prirodi mu je da kroz ljubav dijeli sve sa svojom najdražom osobom, na taj način ostvarujući sklad i ravnotežu koja mu je tako važna. Zbog potrebe i smisla za drugu stranu – uz što uglavnom ide i urođena ljepota i finoća ponašanja – odličan je diplomat, rado prihvaćen i viđen. No ako nema svoju „drugu polovinu“, duboko pati, jer je i duboko emotivan. Isto tako i duboko voli i daruje bezuvjetno svog sebe svojoj ljubavi, te na taj način zapravo ostvaruje sebe.

Sklon je finijim stvarima i pojavama, kao i umjetnosti, te isto takvom ponašanju i izražavanju. Sposoban je staviti se u poziciju drugog i zato dobro razumije druge, katkad do te mjere da zaboravlja na samog sebe i svoje potrebe. Zbog težnje da uvijek usklađuje stvari, zna upasti u zamku neodlučnosti, pa predugo razmišlja i važe, te dok izabere, ako uopće izabere, ili postavi stvari na mjesto koje bi im pripadalo, prilika je već prošla. Istu neodlučnost i njene posljedice može nadoknaditi šarmom kojim zrači u svakoj prilici. Također posjeduje dobar osjećaj za etiku, pa zna prosuditi stvari – pravedan je ukoliko živi u skladu, no ako se sklad poremeti, potpada pod emotivni doživljaj i donosi subjektivan sud. Kad ostvari trajniju ravnotežu, može se pretvoriti u finog mudraca uvijek nasmiješena lica.



a ko vjeruje u kineski horoskop nek si pročita.......ima istine,ima......-..thumbup thumbup
:


Štakor
U kineskoj kulturi štakor nema isto značenje kao u zapadnoj civilizaciji. Osobine štakora su izražena inteligencija, komunikativnost i šarmantnost. Kažu da nikad ne odrastu, što se reflektira na njihovoj dinamčnosti i pokretnosti. Kompatibilni znakovi sa Štakorom su Zmaj i Majmun.

Bik
Bika krasi velika strpljivost, radišnost i praktičnost. Voli uživati u udobnosti i obiteljskom životu. Imaju izraženu liniju liderstva. Metodični su i temeljiti u radu. Ovo je znak na koji se možete osloniti. Kompatibilni znakovi s Bikom su Zmija i Pijetao.

Zec
Osobe rođene u ovom znaku odlikuje samokontrola, suzdržljivost. Plahi su, nježni i privlačni, ali rijetko izgaraju od strasti. Izrazito popularni među ljudima i imaju širok krug prijatelja. Emocionalno osjetljivi, izbjegavaju sukobe. Kompatibilni znakovi su Ovca i Svinja.

Tigar
Možda neće biti kraljevi džungle ali nikako ih nemožemo smatrati umiljatim mačkama. Osobine Tigra su autoritativnost, eksplozivnost i idealizam. Oni su šarmantni i šaljivi, ponekad vole biti i sami. Poznati su kao veliki zavodnici. Kompatibilni znakovi su Konj i Pas.

Zmaj
Prema kineskom horoskopu Zmaj je najsnažniji i najsretnij znak. Ovo je znak koji točno zna što želi. Zmajevi posjeduju šarmatnost, sigurnost i prirodnu ljepotu. Uvijek žele biti prvi. Energični su i ambiciozni. Skloni su bogaćenju i ostvarenju materijalnih bogatstava. Kompatibilni znakovi su Majmun i Štakor.

Konj
Konj traži prostor, slobodu otvorenost. Energičan je i fizički snažan., radišan. Žude za ljubavlju i intimnosti, teško se vežu za jednog partnera. Znaju biti brzopleti i nestrpljivi. Znaju kako motivirati druge ljude. Kompatibilni znakovi su Pas i Tigar.

Zmija
Dok u zapadnoj i kršćanskoj civilizaciji zmija ima negativnu simboliku u kineskom horoskopu nije tako. Osobe rođene u ovom znaku su racionalni, proračunati i inteligentni ljudi. Znaju biti i izrazito privlačni. Poštovani su i cijenjeni, ali znaju biti sebični i dvolični. Kompatibilni znakovi su Pijetao i Bik.

Pijetao
U društvu su ugodni i šarmantni. Brzo misle i reagiraju, oštroumni su. Paze na svoj izgled. U izboru profesije znaju odabrati pravo i biti pravnici. Postupaju racionalano s novcem. Obiteljski su orijentirani. Znaju biti tvrdoglavi, oholi, u ljubavi ljubomorni. Kompatibilni znakovi su Bik i Zmija.

Majmun
Ugodan, dražestan i energičan znak. Žude za zabavom, drušveni su i skloni humoru. Inteligentni su, lukavi dobro zapažaju. Žele dominirati nad drugim osobama, znaju biti i zavidni, kod nekih osoba su prisutne i osobine beskrupuloznosti. Kompatibilni znakovi su Štakor i Zmaj.

Koza
Pomalo nesigurni i nespretni. Odlikuje ih kreativanost, pažljivi su i dobroćudni. Teže zanimanjima koja su vezana uz umjetnost. Nisu discplinirane osobe, bježe od odgovornosti. Zbog svoje umjetničke prirode, loše periode u životu mogu okrenuti protiv sebe. Kompatibilni znakovi su Svinja i Zec.

Pas
Osobe rođene u znaku psa poznate su kao odane, poštene i iskrene osobe. Krasi ih popustljivost i tolerancija. Dobro prosuđuju situacije i znaju donijeti ispravne odluke. Prema poslu se odnose pošteno, marljivi su i dobri radnici. Znaju saslušati suprotni spol ali se teško otvaraju prema drugima. Kompatibilni znakovi su Tigar i Konj.

Svinja
Ovaj znak također u kineskoj civilizaciji ima sasvim drukčije značenje nego u zapadnoj. U kineskom horoskopu svinja je simbol sreće i blagostanja. Osobe rođene u ovom znaku sklone su skladnom obiteljskom životu. Znaju biti perfekcionisti, tolerantni su. Lakomisleni su i naivni., doobroćudni. Kompatibilni znakovi su Zec i Koza.


Post je objavljen 30.03.2008. u 15:09 sati.