Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

NIŠTA NIJE TAKO DOSADNO, TAKO ODVRATNO KAO IZOBILJE!



NISTA NIJE TAKO DOSADNO, TAKO ODVRATNO KAO IZOBILJE!


Alex Jones
911 ROAD TO TYRANNY
Dokumentarni film (dužina cca 180 min.)

Uvod (cca 5 min)

Zdravo, ja sam Alex Jones, komentator i voditelj koji nastupa u velikom broju radio i TV emisjama sa sjedištem u Austinu, Texas i već niz godina raskrinkavam zločinačke aktivnosti globalne elite poznate i kao Novi svjetski poredak, a ta skupina megalomanijaka poludjelim za moć koristi se uzastopnim nizom terorističkih događaja da bi uspostavili svoju korumpiranu svjetsku vladu. Svjetsku vladu, pod kojom će stanovništva, kako je vidljivo iz njihove dokumentacije, biti zbijeno u gradove kao krdo u torove gdje će im se izdavati nacionalne legitimacije (osobne karte) i da! Čak će im se implantirati mikro čipove. Ali u ovom filmu vidjet ćemo najprije neke povijesne primjere sličnih tirana i vlada i oligarhija, koji se koriste krizama i u mnogim slučajevima terorističkim događajima koje su sami počinili protiv svojih stanovništava ili protiv vlastitih birokracija radi izazivanje krize kojom će natjerati narod da odbaci slobodu u zamjenu za takozvanu sigurnost. Vidjet ćemo neke povijesne primjere toga vračajući se do Nerona koji je zapalio Rim da bi okrivio Kršćane, zatim ćemo brzo skoknuti naprijed do Adolfa Hitlera koji je zapalio Reichstag, zgradu vlade, odmah nakon što je bio izabran da bi bacio krivicu na svoje političke neprijatelje i tako poništio Zakon o građanskim pravima i Ustav i zaveo prijeki sud. Vidjet ćemo dokument iz Northwooda iz 1962. prema kojem su Glavni zajednički stožer američke vojske i mnogi drugi sektori Federalne vlade sve do najviših razina vlasti planirali rušenja zrakoplova punih američkih građana; zatim brzo prelazimo na Federalnu vladu koja uvježbava vozače u pripremanju bombe u strašnom napadu, zapravo onom prvom napadu na WTC 1993. Uhvaćeni su na djelu. Bilo je i na vijestima ali se odmah gurnulo na stranu. FBI je uhvaćen na video traci priznajući podmetanje bombe u kompleks WTC-a kako bi izvršio svoju programiranu zadaću. Zatim, naravno, tu je i bombaški napad u Oklahoma Cityju 1995. I opet, preneražujuće goleme količine dokaza; i apsolutno dokazana činjenica da je vlada znala unaprijed i da je odigrala značajnu ulogu u planiranju napada na zgradu Alfred P. Murrah u Oklahoma Cityju. I napokon, naravno, nikoga od vas ne moram podsjećati na tragični događaj 11. rujna, 2001.

Dragi moji, vlada ne samo da je unaprijed znala da će doći do napada Al Qaide, ona je zapravo financirala, obučavala, štitila, tetošila, dovela Al Qaidu u ovu zemlju, uvježbavala mnoge teroriste na mjestu koje se zove Pensacola Air Station USA (Zrakoplovna stanica SAD); prijetila službenicima FBI-ja i obavještajcima za obranu koji su pokušali zaustaviti Al Qaidu, prijeteći im hapšenjem. Dva mjeseca prije napada od 9/11 Bush je već bio potpisao, sada državni dokument W-1999, kojim im se prijeti uhićenjem ukoliko pokušaju zaustaviti Al Qaidu. A danas, sada takozvani domoljubni zakon (US PATRIOT ACT) koji je izglasan jednostavno ukida (iščupava utrobu) 47% do 90% iz Zakona o građanskim pravima (the Bill of Rights) i Ustava i sada dakako, odnoseći se na Američke državljane taj akt ih stavlja u društveni kalup kompaktnih gradova; mreža kontrole dolazi na svoje mjesto. Narod je bio unaprijed pripremljen, prilagođen (priučen) za nove uvjete prije ovih terorističkih napada da odustane od svojih sloboda tako da ih vlada može zaštititi od terorista. Pogledajte tko ima od toga koristi?
Tko ima motivaciju za to? Znate! mi smo nakon grada Oklahome 1996. utrostručili financiranje FBI-ja, ali oni nas nisu zaštitili od Al Qaide 2001., zar ne?! Ne, oni su Al Qaidu financirali i štitili, izvadili njihova imena iz kompjutera carine, izvadili njihova imena iz aerodromskih kompjutera. Bin Laden je liječen u bolnici Sjedinjenih Država. Vidjet ćete sav taj dokazni materijal. Vodili smo rat protiv droge a rezultat je utrostručenje trgovine heroinom i udvostručenje trgovine kokainom na našim ulicama – to su vladini vlastiti podaci! To je bilo prije osam godina. U zadnje dvije godine broj stanovništva ovisnika povećao se od 1.3 milijuna na 6.5 milijuna. Brojevi se u 2002. samo povećavaju.

Imali smo rat protiv siromaštva* i imamo više siromaštva. Imali smo rat protiv nepismenosti i imamo više nepismenosti. Sada ćemo imati taj rat protiv terorizma i vidjeti ćete samo sve veću eskalaciju terorizma jer vlada time dobiva samo veću moć, više kontrole nad našim životima, više financiranja za tu kontrolu nakon svakog strašnog događaja. Dvanaestak ljudi je poginulo nakon prvog napada na World Trade Centre, 168 u Oklahom City i još dodatnih 3000 u drugom napadu na WTC, sve napadi od strane vlade. I sada nam govore da se spremimo za još više napada i da, ako ne uzmemo mikročipove, ako ne prihvatimo stanovništvo s mikročipovima, onda neka budemo spremni na nove. I već neke savezne države priznaju da uvode novu shemu osobnih iskaznica (ID card).

I onda, naravno, što je konačni cilj, zašto se Novi svjetski poredak bavi svim tim? Znamo da hoće tiraniju, znamo da ova globalna vlada stoji iza toga. Oni javno govore o Novom svjetskom poretku. Kako će postići sve to i što im je konačni cilj? Smanjenje svjetske populacije za 80%; sve stisnuti u zbijene gradove i, da, Ujedinjene nacije pripremaju pošast na Zemlji jer Elite tehnologiju za produženje života žele za sebe. One znaju da je tehnologija dvosjekli mač i da se može koristiti da osnaži čovječanstvo ili se pak može koristiti da u potpunosti porobi čovječanstvo. Stoga znaju da su u trci s vremenom i da se prozor povoljnih prilika zatvara i zato moraju nas dehumanizirati, i moraju nas porobiti ovdje na globalnoj plantaži SADA, ili će izgubiti kontrolu. Novi svjetski poredak vode apsolutno nemilostivi pojedinci, pohlepni da dehumaniziraju cijelu ljudsku zajednicu. Opsjednuti totalnom kontrolom, ovi megalomanski sotonisti su se potpuno zakleli da stvore svjetsku tiraniju koja se zove NOVI SVJETSKI POREDAK.
Ovo su dokazi i oni su uvjerljivi.
911 Put u tiraniju!


911 PUT U TIRANIJU!
(911 The Road To Tyranny!)
________________________________


Alex Jones
ROAD TO TYRANNY
Documentary film about 180’

Hallo, I am Alex Jones a syndicated radio and television host based in Austin, Texas, and for many years I am exposing criminal activity of the global elite also known as a New World Order, and this collection of power mad megalomaniacs has been using a succession of string of terrorist events to usher in their corrupt world government. A world government where populations, as their documents shows, will be horded into a compact cities, will be issued a national ID cards, and yes, even implantable microchips. But in this film we are first going to look some historical examples of tyrannts and governments and oligarchies alike, using crisis in many cases using terrorist events that they themselves perpetrate against their population, against their own buirocracies to create a crisis to get the people to exchange liberty for so called security. We are going to look at some historical exampleso of this going back to Nero burning Rome to blame it on the Christians, then fast forwarding to Adolf Hitler burning the Reistag, the governmental building, shortly after being elected to blame it on his political enemies to distroy
Their Bill of Rights and Constitution and to anounce the marshal law. We are going to look at the Northwood Document from 1962. Where the Joint Chief of Staff and many other sectors of the Federal Government to the highest levels were plannig to blow up airlines full of Americans, full of American citzens. Then we are going to fast forward to the Federal Government training the drivers cooking the bomb in a horrible attack in the first attack on the World Trade Center in 1993. They were cought doing it. It was in the News but got brushed aside. The FBI was cought on the video tape admiting it – bombing a WTC complex to get the Agenda through. Then, of course, 1995. With the Oklahoma city bombing, again staggering amount of evidence; and absolute proven fact that government had prior knowledge and was instrumental in engineering the attack on the Alpormore Building in the Oklahoma city and then, of course, non of you have to be reminded of the tragic events in the 2001. on september 11. My friend, the government just didn’t have prior knowledge of the Alkaida attack? They actually funded, framed, protected, cuddled, shepered it Alkaida into their community, trained many of the terrorists.......................are called Air Station USA; threatend FBI and defence intelligence officers who tried to stop Alkaida, threatend them with the arrest. Bush signed now public document W1999 two month before september 11 threatening them with arrest if they try to stop Alkaida, and now......45% to + 90% .....the US PATRIOT ACT that has obsoleted the Bill of Rights and Constitution.

siromaštvo čini svoje (šećer u kruhu u Lubenicama).

«Ništa nije tako dosadno, tako odvratno kao izobilje»
MONTAIGNE





Post je objavljen 30.03.2008. u 11:06 sati.