Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chmatz026klc

Marketing

Što si čekao?

Sjedim. Na slapu. Gledam. Vodu. Razmišljam. Što mi je u zadnje vrijeme? Koma. Dugo nisam bio ovdje. I što mi je trebalo ono sinoć?
Slušam Californication. Omiljenu pjesmu. Na omiljenom mjestu. Je li mp3 slučajno prebacio na tu pjesmu u ovom trenutku kad se osjećam pomalo sjebano? Vjerujete li u slučajnosti? Ja ne. Sve je tu s razlogom. Ako ne napraviš nešto što si odavno trebao, dogodi se ono što si najmanje želio da se dogodi.

Image Hosted by ImageShack.us


"Nije jedina na svijetu". To mi se vrti u glavi. Je li me prošla zaluđenost njom? Mislim da je. Svi mi pričaju da ima milijarda žena, a ja gledam jednu. Koma. Inače ne. Inače "snimim" svaku koja prođe.

Zašto se prvi put uzrujavam zbog takvih stvari? Ne znam ni sam. Emo nisam sigurno. Nisam nikad bio. Nikad neću biti.

Jeste li ikad imali osjećaj da u svemu kasnite jedan korak? Da prekasno reagirate? Da niste zadovoljni svojim zakašnjelim postupcima? Da želite vratiti vrijeme kako bi pravilno postupili? I mislio sam. Ali ne kao ja. Ne u baš svemu.

Kao u boksu. Imate protivnika u "knockdownu". Potreban je jedan lagani udarac da pobjedite, da ga nokautirate. I oklijevate. I ništa ne napravite. I kasnije izgubite meč. Ista stvar.

Image Hosted by ImageShack.us


Možemo kriviti druge. Jer nisu napravili to su što trebali pa se neke stvari ne bi ni dogodile. Uzrok-posljedica (Laponija, sjetih se). Ali krivi smo mi. Kriv sam ja. Koliko god ovo možda deprimirajuće zvučalo, ili da mislite da sam u bedu, varate se. Nisam. Opet sam onaj stari. Ravnodušni čovjek. Kojemu je malo, ali stvarno samo malo žao zbog njegovih postupaka. Koji se je opet spreman smijati i zabavljati po cijele dane. Da.

Image Hosted by ImageShack.us


Neću se više mučiti onim "što bi bilo kad bi bilo". Neću se više žaliti. Prihvatit ću život kakav je. I što sam, što odnosno nisam napravio. Idem dalje.
Svojim putem. Samo jednom se živi...


All alone not by myself
Another girl bad for my health
I've seen it all through someone else


I wanna leave but I just get stuck
A broken record runnin' low on luck
There's heavy metal coming from your truck



Post je objavljen 30.03.2008. u 09:05 sati.