Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/leavingautomn

Marketing

...new guy in school...

"Automn, molim te, GONI SE IZ KUPAONICE!!!!" Zoein glas proparao je našu spavaonu a rekla bih i cijelu Englesku. Zaklela bih se da se zemlja zatresla. Zaključivši da želim živjeti jos najmanje pola dana maknula sam se iz kupaone.
"Hvala." uputila sam joj pogled ohladi-malo te izašla iz spavaonice koju sam djelila s njom, Summer i Lenom. U dvorcu je bilo bezbroj spavaona. Jednokrevetne, dvokrevetne, kakve si poželio. Bilo ih je čak i sa privatnim boravkom i bazenom. U takvoj su spavali Jack i James. Reklo bi se i ja. U Ararunu nikad nisu postojala neka pravila da dečki i cure ne mogu spavati u istoj spavaoni. Ali kako smo nas četiri spavale u istoj spavaoni jos od početka, sada je bilo prekasno da se razdvojimo. U Ararunu postoje tri doma. Swanheart, Ravenheart, i Nightgale. Kad je internat tek osnovan postojala su četiri doma. Četvrti je bio Starbreeze. Ali s vremenom taj dom je postao višak te je ukinut. Još uvijek se u istočnom dijelu dvorca mogu naći ostaci povijesti Starbreezea. Više se nitko zapravo ne sjeća kada je ukinut četvrti dom te kada je ukinuto pravilo spavanja u spavaonicama vlastitog doma čije točno mjesto su znali samo pripadnici dotičnog doma. Spustila sam se jedan kat niže te pokucala na vrata Jamesove i Jackove spavaone.
"Da?" Jackov glas probio se kroz dvokrilna drvena vrata.
"Ja sam. Jesi obučen?" viknula sam. Prvo se čuo smijeh a zatim su se otvorila vrata. Blago sam se osmjehnula ugledavši Jacka u boksericama. "Mogao si me bar upozoriti."
"Čuo sam Zoe." nacerio se. Namrštila sam se. "Ne mršti se odma, pripremio sam ti tvoju kozmetičku torbicu."
"Volim te." lagano sam ga poljubila u obraz te mu otela torbicu iz ruke i produžila u kupaonicu. Kako sam više vremena provodila u ovoj spavaoni a ne u svojoj, ostavila sam rezervnu kozmetičku torbicu Jacku za slučaj da zaspem ili nešto slično. Ostavila bih je ja Jamesu ali on bi je odma izgubio.
"Pazi da te dragi ne čuje!" viknuo je zamnom. Okrenula sam očima te stala pred ogledalo.
"Kao da ga je briga." odviknula sam mu. James i ja smo imali neku uvrnutu vezu. Bar normalnim ljudima. Spavali smo zajedno, zajebavali se, družili. Mozda čak i voljeli. Ali varali smo se praktički svake sekunde svakog dana. On je znao da sam ga prevarila bezbroj puta kao što sam i ja znala da je on mene.
"To šta te vara, ne znači i da te ne voli." Jack se naslonio na vrata. Mogla sam ga vidjeti u ogledalu. Kosa mu je stršala visoko u zrak a na licu mu je bio blagi osmjeh. Nisam mu odgovorila. Nije bilo potrebe.
"I mala, sto mislis o Zaneu?" novi učenik. Potomak slavnog slikara Vincenta van Gogha. Prelijep osmijeh. Jos ljepše oči. Mišiči. Što još reći o njemu?
"Paa nije loš." zadubila sam se u nanošenje maskare izbjegavajuči njegov pogled.
"Ajoj."
"Šta ajoj?" zbujeno sam se okrenula.
"Ma zaboravi." okrenuo je očima. Ajmo reči da sam zaboravila.
"Dolaziš na party, zar ne?!" nakrivila sam glavu i skeptično ga pogledala.
"Da, naravno. Jesi ti dobro??"
"Srce, party počinje za 20 minuta a ti si praktički gol. Tko je tu lud??" nacerila sam se spremajući šminku.
"Imaš pravo." bilo je sve što je rekao prije negoli je otišao u susjednu sobu u kojoj su se nalazili kreveti. Bazen se nalazio u najdaljoj sobi njihove spavaone. Nije to bio jako velik bazen. Osrednje veličine. Največi se nalazi na najdonjoj razini, zapravo u podzemnim prostorijama.
Duga crna kosa padala mi je preko otvorenih leđa. Imala sam crnu usku haljinu koja mi je dosezala desetak centimetara prije koljena. Na nogama sam imala crne špičaste štikle čiji remeni su mi bili zavezani oko gležnja pa mi je bilo malo teže hodati. Imala sam crne samtene rukavice koje su mi sezale do lakta te sam imala malu crnu torbicu. U njoj sam imala svoj mobitel, sjajilo, maskaru, puder i crnu olovku. To mi je bilo najpotrebnije.
"Idemo?" tihi šapat kraj mogu uha natjerao me da poskočim.
"Ne radi mi to!" prosiktala sam te se okrenula Jacku. Obukao je crne hlače te crni sako sa bijelom košuljom. Moram priznati da je super izgledao. Nadignula sam obrvu odmjeravajući ga od glave do pete.
"Super izgledaš." kimnuo je te mi otvorio vrata.
"Izvolite, mlada damo."
"Hvala, mladi gospodine." nasmješila sam se te prošla kroz vrata.
Iako smo došli ranije, party se več razbuktao. Kao i uvijek partye smo održavali u jednoj od podrumskih prostorija. Bila je zvučno izolirana i rijetki profesori su znali za nju jer se ulaz nalazio iza kamenog zida. Ja bih se čak usudila reči da nijedan profesor ne zna za nju.
Bila je puna dima od cigareta i trave te je jedan od stolova s alkoholom bio potpuno ispražnjen.
"Automn kasniš" Brooke se zahihotala mašuči bocom vodke.
"Jebi se. I daj mi tu vodku." rekla sam nasmijavši se.
Nije mi dugo trebalo da se napijem i napušim. Baš kad sam palila sa zippom drugi joint, došao je Zane. Pratile su ga neke drolje s pete godine i još neki Nightgaleovci.
"Bok. Ja sam Automn." stala sam pred njega. Podignuo je obrvu pogledavši joint koji sam držala u lijevoj ruci te tek onda progovorio.
"Znam. Ti si kčer Johna Sinara."
"Da, jesam. Imaš nešto protiv?" hladno sam ga pogledala.
"Nemam. Zar bih trebao imati?" odgovorio je gotovo hladno kao i ja.
"Ne znam. Ti si pokrenuo tu temu." povukla sam dim. Nasmijao se te mi uzeo joint iz ruke. Mrko sam ga pogledala.
"Vrati mi jebeni joint!"
"Neću." rekao je, povukao dim i poljubio me. Ostala sam šokirana takvim bezobrazlogom.
"Imam dečka." rekla sam kad sam se oporavila od šoka.
"Da i? Nije ovdje." povukao je još jedan dim te me s rukom privukao k sebi.
"Vidim da si se informirao." s dva prsta sam mu izvukla joint iz ruke te povukla dim.
"Jesam. Imaš nešto protiv?" ponovno mi je uzeo joint.
"Nemam, naravno. Ali zanima me zašto si se informirao."
"Zato što se ističeš među ostalim curama a i nije potrebno neko posebno informiranje kad tako ionako večina dečki priča o tebi."
"Ma da? Šta to pričaju?"
"Pa to da si nazgodnija cura na školi. Pa onda oni stariji i popularniji pričaju o tvojim grudnjacima i boksericama, poznatom tulumarenju, itd." rekao je nasmijavši se. Lagano sam ga lupnula po ramenu.
"Hočeš reči da sam drolja?"
"Nikad. Samo si malo...hm...razuzdana."
"Jebi se."
"Automn daj mi zippo!" Zoe mi je nervozno dobacila iz jedne od fotelja u kojoj se drpala s nekim Nightgaleovcem s 6. godine. Izvukla sam se iz Zaneova naručja te joj dodala zippo.
"Jebote, tek je došao a ti već sliniš po njemu." šaspnula mi je promatrajući Zanea kako puši joint.
"Rekla sam mu za Jamesa a on je rekao da James nije ovdje." odbrusila sam joj te se okrenula i natočila si stock colu. Netko mi je prišao iza leđa i poljubio me u vrat. Naglo sam se okrenula i našla se u Zaneovu naručju, ponovno. Bez riječi me poljubio. I ljubio. I ljubio. Prepustila sam se.

Hehehe evo novi post. Nadam se da vam se sviđa. Molim vas ne obračajte pažnju na pravopisne pogreške *smijeh*. Molim iskrene komentare. Priznajem i loše i dobre kritike...samo da znam da ste zbilja pročitali post.
Kisssam vas sve cereksmijehfino eh da i post na Aizy, mojem novom blogu.





Post je objavljen 22.04.2008. u 19:44 sati.