Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

NAČELNICA PREUZELA VOZILO ZA DVD LOPATINEC

LOPATINEC

Staro vozilo DVD-a Lopatinec dalo je svoje te je rukovodstvo Općine Sveti Juraj na Bregu izašlo ususret lopatinečkim vatrogascima kojima je u Autoshopu Čakovec, Renaultovom koncesionaru za Međimursku županiju, nabavljeno novo vozilo.

Prošloga tjedna poduzetna načelnica Općine Sv. Juraj na Bregu Dragica Vugrinec osobno je preuzela renault traffic passenger vrijedan 162.421 kunu.

- Na našem području postoji duga i plodna tradicija dobrovoljnog udruživanja vatrogasaca s ciljem prevencije, edukacije i protupožarnog djelovanja, na što smo u Općini izuzetno ponosni, što dokazujemo i izdašnom potporom iz općinskog proračuna svake godine. Za novo vozilo DVD-a Lopatinec iz proračuna smo izdvojili 135.000 kuna, s dogovorom (koji prati i općinska odluka) da nam DVD Lopatinec u proračun vrati iznos PDV-a. Ostatak novca do punog iznosa naši su vatrogasci prikupili sami. Važno je napomenuti - dodala je načelnica Općine Sv. Juraj na Bregu D. Vugrinec - da DVD Lopatinec pokriva naselja Lopatinec, Frkanovec, Okrugli Vrh, Pleškovec i Dragoslavec, čime smo uloženim sredstvima u ovo vozilo ostvarili podjednak omjer sufinanciranja za sva naša vatrogasna društva. List Međimurje

Post je objavljen 27.03.2008. u 15:35 sati.