Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agapedm

Marketing

godine proleaze nervoznim korakom

godine prolaze, m i stojimo!!!
ili drugi citat: ALL WE CAN DO IS KEEP BREATHING!!!

pesimistični? ili iskreni?? moguće za promijenit? ili nije???

uf, pitanja mnoštvo. ipak su mi drga ta dva citata. mogu se shvatiti na više načina.
ovaj ingliški sam čula u Uvodu u anatomiju, i nekak mi se usjekao u pamćenje. sad je i zaslon na mom mobitelu. isprva zvuči pesimističan. mnogi su to komentirali. i u saMOJ seriji je imao takvo značenje.... kao sve je propalo, ne možemo više ništa, nego samo nasataviti disatI! istina? nIkada!
ja ga još nisam do kraja isfilozofirala, ipak sam prešla na ove prirodnme znanosti kao što je kemija, pa mi je filozofija ostala negdje u četvrtom srednje, ali ipak mi dođe s vremena na vrijeme da malao promislim o nekim stvarima....
rekla bi OL VI KEN DU IS KIP BRIDING ali zato što imamo Gospodina. jer iako nam se čini da je sve otišlo u Honduras, kako moj Balaško vojeni kaže, ipak IPAK, ako vjerujemo , vratit ćemo se (a bananama ;D ;D ;D ;D ;D - slušate li vi Đoleta? ;D ;D ;D ;D ;D) na pravi put. nastavimo disati, i On će nas vratit! uvijek nas voli! čak i kad smo šugavi i sami sebe ne volikmo, On nas voli. i cijeni. i misli da smo vrijedni. ako nitko drugi , On da. i onda nam kaže, ma hajde nastavite disati,, bit će sve ok. niije li divno što imamo tu mogućnost ? ? ?

jučer sam bila na sahrani tetka, bi je mlad , imao je 42. dvoje djece, mala u četvrom osnovne, stariji brat u drugom srednje. nikad bolestan. otišao na posao. sve super. u jednom se tttrenutku samo srušio. infarkt, kažu. a kako neki ljudi mogu preživjeti i više infarkta za života, a jedan mlad, zdrav čovjek, poklene? nisam baš bila bliska s njim i njegovom obitelji, ali respekt je uvijek tu biio. kad na selu netko umre, pogine....cijelo selo dođe na sahranu. tetak je bio u vojsci. branio nam je Domovinu. vojska je došla na posljednji ispraćaj. svirala se truba pjesma Fala i naša HIMNA . nitko nije ostao ravnodušan. kćerka je plakala, jecala, vikala je - maknite me odatle. normalna reakcija. sin je jedva stojao. nije rekao ni riječ. nije ni plakao. smao je gledao pred sebe. ne mogu ni zamislit da ti se tata samo tako jednom ne vrati s posla! pretužno. svi su plakali. nakon dugo vremena je u selu umro netko tako mlad. netko tko je dao sebe svojoj obitelji, Domovini, Crkvi. Pokoj mu u duši.
a njegovi? all we can do is keep breathing? za njih nikako!!!! ne mogu samo to!!!!!!!!!!!
ali Gospodina molim da ih sve blagoslovi i podari im snage da izdrže... tetka je uzeo s razlogom, nama neshvatljivim. ali razlog postoji. shvatit ćemo!

eto toliko od mene.... malo sam down , kak vidite....
ali znam da će me on već dotjerati - ALL I CAN DO IS KEEP BREATHING!


BVB!
mahmah Marina
PS: sam da prokomentiram da me baš zanima tko mi je zahvalio na dvd-u s pjesmama i koga smo mi to uspjeli obratit? aj mi se javi na mail, voljela bi popričat malo (iako se premišljam između dvije osobe koje bi mogle bit, pa ono)... shtoflec18@yahoo.com

Post je objavljen 28.03.2008. u 14:36 sati.