Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/danzametak

Marketing

ah, evo opet moja najdraža tema: vruća i znojna zabava wink

bio sam sinoć na zlatnoj koogli, to je ona neka rokerska nagrada. Bila je prijašnjih godina u većim prostorima, ali su bili poluprazni. Zato su je sad preselili u kset. Bilo je prepuno.

Voditeljica Ida P, ona što se fura na LGBT. Obučena u plavi sjajni body i rozu haljinu, zgodno. Dobro je vladala situacijom, ponekad i psovala, dijelila nagrade i tak. A u pauzi izmedju nagrada, live nastupi starih i mladih nada.

Prvo je svirao neki ante perković. Akustična gitara i neka mala trubica. Tip je totalno jadan. Instrumentalni dio mu je ala ibrica jusić. A tekstovi su mu, kaj ja znam, ko da sam ih ja pisao. Al zato mu je ego velik, hehe.

Nakon njega izašao je dečko koji se zove "bebe na vole" + Melita na bubnjevima. Gospodin apsolutno vlada gitarom. Nema nikakve bespotrebne agresivnosti ili preseravanja, svira odlično. A i ženska lupa odlučno i precizno. Bilo ih je užitak čut, mislim da ću ih otić jednom poslušat same.

Nakon njih nekakav "chweger" iz pule. NJih sedmorica, buka velika, glazba dosadna. Mislim, trudili su se, i neko možda i voli takav "meditativni" rock, ali jebote, prema ono dvoje prije njih bili su goli kurac. Na zadnjoj pjesmi gitarista je 5 minuta tukao isti ton. Pa kakav je to gitarista? zar ne žudi za nečim kompliciranijim?
Imali su i jednog ogromnog tipa, visok i debel, bio je smiješan sa instrumentima. Kad primi gitaru, ko da svira tamburicu, kak je velik. Poslije je svirao triangl, hehe, to je bilo još zabavnije ;-)

Zatim "pavel", puno bolji od prethodnih, i zvukom i izgledom. Ćelavi pjevač.

Zatim D. Urban, sa bubnjarom, gitaristom i Zlatanom Stipišićem na drugoj gitari. Izvodili su neke nove urbanove pjesme, nije bilo loše.

I na kraju, šlag na tortu: HP ihaj.
Odsvirali su pet-šest svojih. Uključujuću "fuer immer punk". Kad već u domu sportova nisu, lopovi.
Potrudili su se pošteno, oznojili su nas dobro, i u ponoć smo već lagano se spremali doma.

Sasvim dobra zabava sve u svemu. Preporučujem i iduće godine sretan

večer prije je bio i tbf unplugged, al nažalost nisam bio. A da sam imao fotić, bilo bi i slika.

Post je objavljen 28.03.2008. u 13:58 sati.