Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/littleprincess002

Marketing

...LuDi PRazNiCi..JOš NisU gOToVi...=)

Pre Pre ludi...praznici ko kaj i piše...hehe..i još nisu gotovi..hm.....pa ajde da vam preprićam dok imam malo slobodnog vremena... Ček da se sjetim kaj je bilo nakon kaj sam bila kod Karle...Hm..AAHa..idući dan smo išli u grad i zajebavale se tam..Nina, dora i ja...Otišli smo na kavu , s tim a smo izmjenili 5,6 kafića i tam zajebavali sve...to smo bili u branimir centru...i Kasnije nisamo znali di ćemo..pa smo misle ić gledat film, al smo skužili da neamo para..heh.. al ipak ..kom trebaju pare da bi gledo film..ddd... mi onak došli gore u CineStar..i sam se progurale i ušle na filmek.. i tak smo to pogledale ..nakon filma izađemo i kiša pada..a pošto se Nina i ja voljamo zezat na kiši...hehe... jeeej...i tak smo malo šetali, pokisnuli.. Idući dan smo išli Nina i ja kod zubara...I prvo idemo do mene..i onak ne radi sam taj dan..aaaa...ja sam htjela ispizdit i onda smo otišli u mileniujm na slatkač, i onda smo išli isprobavat haljine za krizmu..mislim ja sam si već kupila al Nina nije... Bilo je fuul lijepih haljina..onda je došla Dora..pa smo s Ninom kod zubara... PA u dm... zapravo u dmu smo bile sam dora i ja...onda smo ogladnile..i onak kaj ćemo..?? hm.., Otišle do mog tate i tam se najele ko svinje.. nismo se mogle dić od stola onak još pol sata...u tih pol sata Dora i ja smo bili 20 min same..jel se Nina tih 20 min ispraznjivala na wcu...bwahahaha.... a mi smo je ismijavale i umirale od smjeha...onda smo otišle do Nine...i tam prespavale... I onak oko jedanejst uđe Ninina stara i kaže Nini... jesi gladna?? Ona: dddd jela sam njoke..mama: wtf???..
Kaže: Nina daj da uđem u sobu...a Nina viče: neee, cure su jele škampe... Stara joj dođem...nina daj da uđem!!!! A nina neee, cure su gole..ona onak mrtva...i dođe joj mama... Nina ak će vam trebat lavor imate ga u kupaoni....a Dora i ja se iza lomimo... tak smo se zabejavale...onda onak ujutro sam ja morala bit na trgu u 11..jel su došli svi al svi sa mora... I probudila sam se tam kod nine..i nisam mogla nać hlače i bile su mi zamazene od jučer...tak da sam tčala doma u piđami....hahahaha... i tak došla doma , sredila se i na trg... Taj dan neću zaboravit jel je bilo pre ludoo...onak sterali su nas iz dva, tri kafića...iz jednog smo sami ošli jel se moj buraz posvađo s konobarom....to mi bilo naj žešće... onak dođe konobar i pita andreja kaj kaj ćeš pit??? Dođe On hm...da me neš razbudi..juice votka..hehe...i ovaj ga onak gleda...nemože.. Andrej onak wtf????? I dođe konobar stari moj ne izgledaš ko da si punoljetan...a andrej mu se počne smijat u facu i izvadi mu osobnu.. i ovaj onak pa ti si 90 godište-....nemože, nisi punoljetan...andrej mu onak koji je tebi kurac stari i izvadi mu i vozačku...a mi pišamo...i onak andrej je rođen u prvom mjesecu i dođe ovaj i kaj sad ...imaš tek 6 dana 18 godd...a Andrej onak... nejde tebi matematika... i sad ajde ok...i dođe do mateja i pita ga kaj ćeš ti....a on ga onak gledaa...naš kaj stari...ZAJEEEBI...kod tebe nebi pio niš da mi i platiš...i onak sjednemo u kafić do..ha ha ha....i tak neda mi se sve prepičavat fkt je bilo super i pozz svim mojim budalicama s mora ( maji, fiči, andreju, petri, ivi, ...)i šaljem vam jednu vejikuu pussu...al ajmo mi dalje...
I deđem onak doma oko 4...bila doma do 5, i išla van s Ninom i psima.. malo do igrališta i došla doma oko 10 i tak..
Onda jučer ujutro sam bila sa Perom i Barbarom ..onak sjedile smo na podu ko kreteni, nasred ulice i pričali neke priče o duhovima, onda je došoo wewa i onda smo se zajebavali ...ko obično... kasnije sam otišla do Nine .. radile smo same mafine...onak smjesu, sve sve same...i ponosne smo..=) pre fini su...svi su se onak trgali za naše mafiniće...onda sam ja morala po karlu na stanicu jel je došla kod mene..i onak prije nogo kaj sam krenula po karlu kod nine smo se iz zajebancije našminkale s crvenim ružom...i dođem ja držim mafine...i kažem : kurvihni mafini...zato kaj smo fkt s tim ružom izgledale odvratno, ko neke teške kurvetine...sry na izrazu...i sad idem ja od Nine..i kažem daj ja ću skinut taj ruž...dođe ona: nemreš trajan je...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ja ludaa, ne seri !!!!...al ajde navikla se ja brukat , a i kaj uostalom , zajebancija....hehehe... i Tak ošla ja s tim ružom , i mafiima u ruci po karlu..i onda smo išli kod mene...tam smo pričali, slušali muziku...a imali smo doggovor sa dečkima da se nađemo kasnije na igr...i onda smo oko 6 išli na igr..išla je i karla... pa smo igrali košarku ...cure protiv dečeca..hehe... zna se ko je pobjedio....=)
Dečki..hahahaha... Bili su fkt svi, ivka, dino, đuky, max, cota, švedi, zubak i tak..neznam sad još..al nakon šice smo sjeli tam i pričali svi..a pošto sam ja bila s psom svi su se smijali...kao kolko još ima baterija..i te spike!!! Hehehe..a baš ste zločesti..al ajde Max ga je uspio uspavat...hahahaha..I tak...sad sam se probudila... pa ćću bit domeka... napokon malo..=) a kasnije idemo opet nekam van...
ZAKLJUČAK: ovi praznici su pre odlićni.. fkt neznam , nemam rjeći, pre dobro se zabavljamo..i ono napokon imam ekipu kakvu sam oduvjek htjela...i sve vas obožžavam..i volim, i dala bi se za vas, i tak...ajde koke moji i purani ( bwahahahahahaah) ovaj post je već i pre pre dug..pa moram skratit tj moram napisa nekak THE END...ajde satvit ću vam neke slikice i gluposti...i oču opet punnoo koomova...i tak..ajde papa... puŠŠa..=)

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 28.03.2008. u 11:02 sati.