Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marija15ebb

Marketing

TORCIDA ĆE KUPITI DIONICE!!!!!!!!!

Hajdučko srce je veliko i puno ljubavi, a ni džep u ovim teškim danima nije sasvim prazan. To je epilog prvog posjeta jednog hajdukovog funkcionara splitskom sjedištu Torcide u posljednjih petnaest godina.

"Već i činjenica da je prvi put u ovih 15 godina jedan čelnik kluba došao na razgovore u prostorije Torcide doživjeli smo kao gestu dobre volje. A u razgovoru s navijačima Mirko Klarić je argumentirano govorio o Zakonu o sportu i procesu preoblikovanja kluba te je objasnio zašto otvaranje stečajnog postupka nije rješenje za Hajduk. Zato smo im odlučili pružiti šansu da provedu ideju koju su zamislili. Vjerujemo da će Hajduk stati na zdrave noge nakon procesa preoblikovanja, a to je i želja svih nas", prenosi Jutarnji riječi Dade Lelasa, skupštinara Hajduka i glasnogovornika Torcide.

Akcija Preoblikovanje počet će i među bijelim pukom. Torcida ima oko 3500 članova koji redovito plaćaju članarinu i koji će imati privilegiju da postanu dioničari u drugom i trećem krugu pretvorbe.

"Usporedo s inicijativom Hajduka, koji započinje s obnovom članstva, Torcida će započeti kampanju upisa novih članova. Uputit ćemo poziv svim navijačima i simpatizerima da se učlane u Klub navijača. A u Hajduku su nam ponudili mogućnost da se članstvo u Torcidi ujedno prizna kao članstvo u klubu", otkrio je Lelas dodavši da bi tada godišnja članarina od 50 kuna narasla na 60, ali bi vrijedila i kao članstvo u Hajduku.

Lov na dioničare već je počeo, brojka od deset tisuća nije nerealna, ali...

"Ne gajimo iluziju da ćemo uspjeti okupiti na desetke tisuća novih članova, ali vjerujemo da će odziv navijača biti dobar. U razgovorima s navijačima stekli smo dojam da priču o dionicama doživljavaju isključivo na emotivnoj razini. Čujem da će većina kupiti jednu, dvije ili najviše tri dionice, i to ovisno o cijeni. Što se navijača tiče, ne radi se ni o kakvom ulaganju, nego isključivo o simboličnom činu. Kupnjom dionica želimo pomoći Hajduku" zaključio je glasnogovornik Torcide.


Post je objavljen 27.03.2008. u 17:07 sati.