Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4everlonely

Marketing

Čim sam ja to zaslužila?Meni tad Bog te poslao...ali jedno kunem se,sve dok srce ne stane,zauvijek ja voljeti ću te...

hei ljudeki...evo mene opet...nekak vam nejde komentiranje..ha?nono
ah...bo bolje...kaj ne?kak ste kaj?ja sam ockei..ve maloprije sam došla od mateje..i ve gledim dadilju,pišem posta i poslušam muziku..hehe...
jučer sam gledala tekmu...i
NIKO je dal gola..tak sam bila happy...sam mi je žal kaj o tome baš nema nikaj preveč napisano..tuzancry
eh...a kaj buš..bo bole..
nemam baš inspiracije za pisati nekaj posebno..pa bum pisala nekaj o jenome nogometašu..nebum o kranjčaru kaj vam nebum dosadna s njim...pa...ewo...

DIDIER DROGBA fino
Puno ime: Didier Yves Drogba Tébily
Datum rođenja: 11. ožujak 1978.
Mjesto rođenja: Abidjan, Obala Bjelokosti
Visina: 1.88m
Klub: Chelsea
Prethodni klubovi: Le Mans, Guingamp, Olympique Marseille

Djetinjstvo je provodio kako u rodnom Abiđanu, tako i u Francuskoj. "Tito", kako ga zovu prijatelji i obitelj, napustio je domovinu sa pet godina i otišao u Brest, gdje je njegov ujak Michel Goba igrao kao profesionalni nogometaš. Didier je u Bretagni proveo tri godine, živeći sa ujakom u Brestu, Angoulemeu i Dunkerqueu, nakon čega se vratio u Obalu Bjelokosti.
Zbog vrlo loše financijske situacije u domovini, vratio se u Francusku, ponovno kod ujaka, i nastavio se sa njim seliti po različitim francuskim gradovima. U to vrijeme počeo se i baviti nogometom. 1991. godine u Francusku su doputovali i njegovi roditelji, doselivši u Vannes, a sa 15 godina Didier je potpisao svoj prvi stipendijski ugovor sa klubom Levallois. U to vrijeme živio je sa rođakom, Olilierom Tebilyem, koji sada igra u engleskom premierligašu Birmingham Cityu. Drogba je prošao kroz omladinske selekcije Levalloisa, igrajući za njih u drugoj ligi sa 18 godina.
1998. godine prešao je u Le Mans, koji je tada također bio u drugoj francuskoj ligi. Nakon potpisivanja prvog profesionalnog ugovora imao je zapažene nastupe u prvoj sezoni, u kojoj je postigao sedam golova. Sljedeće dvije sezone pratili su ga problemi sa ozljedama, no njegov je talent ipak prepoznat od strane čelnika tadašnjeg prvoligaša Guingampa, koji su ga doveli 2002. godine. Tako je Drogba tek u 24. godini života prvi put dobio priliku zaigrati prvoligaški nogomet.
Jednu i pol sezonu proveo je u Guingampu, postigavši pogodak u svom debitantskom nastupu i oduživši se treneru Guyu Lacombeu, koji je imao vjere u njega i pružio mu pravu priliku. U svojoj prvoj sezoni u novom klubu postigao je 17 golova, pomogavši tako momčadi da se domogne sedmog mjesta na ljestvici na kraju prvenstva, što je bio rekord u klupskoj povijesti. Ovo je dovelo do prelaska u Olympique Marseille, jedan od najvećih francuskih klubova.
Marseille se u početku, nakon njegovog dolaska, mučio sa rezultatima i trener koji ga je doveo, Alain Perrin, prepustio je poziciju Joseu Anigu. Didieru to nije smetalo i njegove su igre bile sve bolje, te je u toj sezoni postigao 18 golova, dobivši uz to nagradu za najboljeg nogometaša godine u Francuskoj. Sa Marseilleom je dogurao i do finala Kupa UEFA, u kojem su poraženi od Valencie. Ponovno je svojim igrama privukao pozornost velikih klubova, a na kraju sezone prešao je u Chelsea za tadašnji klupski rekord od 36 milijuna eura.
Stigavši u Chelsea u srpnju 2004. godine, Drogba se brzo priviknuo na premierligaški nogomet, postigavši prvi pogodak u svojoj trećoj utakmici. Sezona mu je prekinuta na dva mjeseca nakon što je u utakmici protiv Liverpoola istegao mišić u trbušnom zidu, no unatoč tome na kraju sezone bio je drugoplasirani po odnosu broja golova i odigranih minuta u Premier ligi, iza Arsenalovog Thierrya Henrya. Postigao je 16 golova u 40 utakmica za Chelsea u svojoj prvoj sezoni, no mnogi su ga kritizirali zbog promjenjive forme.
Prije početka sezone 2006./07. činilo se kako je na izlaznim vratima kluba, posebno nakon dolaska Andriya Shevchenka, no svojim odlličnim igrama i brojnim golovima u raznim natjecanjima zaradio je sigurno mjesto u početnoj postavi, potpisavši na kraju novi ugovor i najavivši mogući ostanak u klubu sve do kraja karijere.
Sa reprezentacijom Obale Bjelokosti izborio je kroz kvalifikacije prvi nastup na završnici jednog svjetskog prvenstva za tu siromašnu državu, na kojem je predvodio svoju momčad, koja je dopadljivim igrama oduševila brojne ljubitelje nogometa.

malo o nogometnom klubu Chelsea...
Puno ime:Chelsea Football Club
Nadimak :The Blues
Osnovan :1905.
Igralište :Stamford Bridge, Fulham, London

efo...ve još denem nekše slike i gibam...
pozdravcheki idu kak i svaki put...
tatani,ani,gogici,deniju,dadiju,adeli,jeleni,pauli,tatjani,ivani
moniki,mateji,aniti,ici,dajani,vedranu,domagoju,
celome 3.T. razredu,nafafani,dančiju,zvjezdici,
dini,trici,patriciji,nikolini,
kiki,suzi,markiju,patriku,i
swima koji mi komentiraju i čitaju moje gluposti..
byyee...wavewave




Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us




Post je objavljen 27.03.2008. u 17:06 sati.