Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marmeladegirl007

Marketing

...naoružan samo smješkom hodam ja kroz grad..nemam nikog da me vodi,to ni ne trebam jer još uvijek moja glava meni pripada..moraš prvo puzati,da bi znao hodati..a kad je stvarnost sve izlazi,digni se,digni glavu ne daj se...

i tako...prolazi polako još jedan mjesec...za mene možda najgori,najbolniji...
hm...da..čudno..kako sam to lako rekla..bez razmišljanja..
a iskreno zašto da uopće i razmišljam dali je najgori..kad je..??!
ugl..svašta se događalo..=(
vjerojatno puno vas i zan što..tako da neću sad sve prepričavati..nema potrebe sjećati se tih ružnih stvari i riječi kojima su mi parali srce...
daaa...upravo tako...mislili stee da neće ostati trag...pogriješili ste..svaka vaša riječ ostala je urezana dubookoo u moje srce..moje misli..
s velikom tugom sam prevrtala film...samo su mi se vrtilil razni nadimci s mog bloga pod kojima ste mi ostavljali komentare..
komentare zbog kojih nijedna osoba koja ima bar malo osjećaja ne bih ostala ravnodušna..griješila sam...znam to..ali ipak mislim da niejdna moja pogreška nije bila vrijedna onakvih uvreda...ugl.to što sam ja radila se ne tiče nikog od vas...tiče se meenee...nemojte mislit da se kajem što nisam s markom..jer ne kajem se..to mogu reći uzdignute glave..NE KAJEM SE!!!možda je to bila jedina prava stvar koju sam napravila..možda to nije bila pogreška...znate zbog čega..zbog toga što sam prvi put u životu to ja odlučila..ja sam sama sebi rekla da ću to napraviti..i napravila sam...i zato nitko od vas mi nema pravo ostavljati komentare u kojima piše da nisam učinila pravu stvar..kad ja znam da jesam!!!!!!!
...tO Je MoJ žIvOt I nE tIčE sE nIKoGa osIm mEnE...
nadam se da vam je to jasno...=)..jer više ne ponavljam dosta je bilo lijepih upozorenja,zamolbi..nakon kojih ste i dalje nastavili!!!..neću ostati na riječima..prijeći ću na djela...
ovo što sam sad rekla..se zna za koga jee..a ako se kojim slučajem ne prepoznajete...to ste vi koji ste mi ostavljali kao najveće kukavice anonimne komentare...jel sad malo jasnije????!!
dugo sam razmišljala zašto ste mi pisali takve stvari..propitivala sam sebe..pomišljala sam da sam loša osoba..ali shvatila sam da ako ste imali potrebu da mi to pišete...Da sAm VriJeDNa OsObA..dA NešTo VRijEdIm..a to je i istina..jer su mi to dokazali mnoge osobe..one koje me stvarno vole i kojima je stalo do mene..to sam si dokazala i sama..mnogo puta..samo što to dosad nisam shvaćala..sve dok mi to neke osobe nisu dale do znanja..=)..hVaLa Im zBOg ToGa..=)
hvala vam što ste mi pokazali da vam nešto vrijedim,da u vašim životima nisam samo još jedna osoba koja će past u zaborav..hvala vam što ste mi dokazali da vaše srce pripada meni i da moje pripada vama..hvala što imam vašu ljubav i vaše srce..to znači punnoooo...znači život..
prolazim kroz dobra i loša razdoblja..trudim se da ostvarim svoje snove..sad kad sam odabrala pravi put..nikad neću zaboraviti ovaj mjesec..način na koji me volite i podupirete..pokazuje mi da se nikad nećemo rastat..način na koji me dirate duboko u dušu..to je razlog zbog kojeg ste mi u srcu..način na koji me trebate,kao što i ja trebam vas,načina na koji me osjećate i način na koji se smijete..to je razlog zbog kojeg ste mi u srcu..u trenucima straha i tame vi me štitite sa svjetlom i nadom..dugujem vam svoj život..to je razlog zbog kojeg vas čuvam u srcu..


Post je objavljen 27.03.2008. u 16:02 sati.