Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/61

Marketing

Konačno, saznala sam

Teku dani… kak se ništa nije događalo što bi dalo makar naznaku početka mog zračenja headbang, potegnula se veza. Moja profesorica iz srednje škole zna jednog liječnika iz Klinike. Taj je rođeni Siščanin, i – igrom slučaja, išao u razred s jednim mojim legom. Nije moja generacija, ne znam čoeka, al eto. Elem, taj će veza-doktor pitati moju radiologinju kad me se najranije može naručiti. Ne objašnjavat kak ja mislim odjuriti u Umag što prije, ne objašnjavat kak ja čekam i čekam. Jer, liječnici su osjetljive biljke, uvijek ti trebaju i ne smiješ ih naljutit. Nije da bi ti se poslije osvećivali (zamislite da se žema naljuti burninmad i isprogramira mi prejako zračenje, no) ali…

I sad sam dočekala! Naručena sam za zračenje u ponedjeljak u 15 h. Dobro da sam potegnula vezu, jer bih još morala čekati, tako mi je rekao doktor. Nije mogao vjerovati da se toliko dugo čeka. Bogami, ni ja. Pa otišla mi dva tjedna u vjetar! I tak. Moj dragi sutra stiže u Zagreb, pak će mal pogledati aute na Auto show-u i - ošamućen od novih makina i lijepih hostesa nut - odvesti svoju hanumu kući. Jedva čekam.

Jučer sam malo čuvala malu Doru, nećakinjinu kćer. Slagale smo kvačice i uživale. Bila sam od koristi! A popodne popila još jednu blogersku kavu. U ugodnom društvu, na Cvjetnom trgu, gdje je jedno prekrasno razigrano dijete ganjalo golubove i igralo se s ostalom djecom. Vani je bilo prohladno, nismo dugo kafenisali. Da se zagrijemo, prošetasmo poslije Demijanova mama, Demi i ja par tramvajskih stanica. Vjerojatno je mali Zvrk lijepo spavao sinoć, izmorile smo ga sretan.

Večer sam provela gledajući s mlađom nećakinjom film "Hrabra", s Jodie Foster. Izvrstan film, s pomalo neočekivanim krajem. Preporučam.

Danas imam dogovor za još jednu kavicu. Sama sam sebi važna! naughty Ljudi me žele upoznati. Nadam se da ih neću razočarati. smijeh

Post je objavljen 27.03.2008. u 14:56 sati.