Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/podravec

Marketing

IZUMI S OVE ILI ONE STRANE RAZUMA


Na blogu sam često ugostio postove na temu ludih dizajna, izuma i slično, no kako je to područje vrlo šaroliko i bogato, nisam mogao odoljeti da opet ne objavim nešto iz miljea izuma. U ovome slučaju radi se o istinski frikastim i ludim inovacijama koje se ozbiljno ne samo shvačaju nego i u praktičnom smislu primjenjuju. Evo, pa zaključite sami dokle seže kreativnost i mašta.



1. ZUBNE TETOVAŽE



Takozvani zubni artisti sa Heward Dental Lab-a primjenjuju tehniku oslikavanja na zubima. U tom su poslu već 30 godina i kako izjavljuju, u ovom segmentu nedostaje istinskih umjetnika. Isto tako tvrde da su njihovi zaposlenici prvenstveno umjetnici. Službena stranica tvrtke: http://www.toothartist.com/



2. INOVACIJE S JAJIMA

Uskrs je iza nas, ali jaja su uvijek aktualni artikl većini ljudi. Pa pogledajte što se sve s jajima može.



Poklonite jaja nekome s njegovom ili njenom oslikanom facom. U ovome slučaju posebnom metodom se može oslikati što se god želi - na jajima.


Ako su vam jaja svojevrsni fetiš, kupite si ovaj kauč te provodite svoje vrijeme odmora na - jajima. Ne brinite, ne mogu se razbiti.




3. UMJETNO ZUBALO ZA PSA



Imate kod kuće psića, a želite da bude stalno nasmiješen? Tvrtka Oshaburi Toy iz Japana inovirala je umjetna zubala, u stvari umetke koji mijenjaju raspoloženje vašega ljubimca.


Stražnja strana umetka zubala, koji se stavlja u usta ljubimcu.


Neki od modela zubala.




4. UREDSKA KATAPULT FOTELJA



Dosadilo vam je ustajanje sa stolice ili fotelje na klasičan način? Isprobajte ovu jedinstvenu fotelju gdje samo jednim klikom stajete na svoje noge.




5. KRIŽIĆ KRUŽIĆ TOST



Ne možete bez crtanja križić kružića. Ovaj put igrajte to na tostu i pojedite.




6. PRIJATELJSKA KVAKA



Pružite ruku prijateljstva svojoj kvaki na vratima. Ona će isto tako pružiti ruku svakome tko vas posjeti. Vaša kvaka je uvijek iskreni prijatelj.





7. PONESITE SVOJU STOLICU




Ako želite uvijek imati stolicu na kojoj ćete sjesti, evo prilike da ona uvijek bude uz vas kad god vam treba, bilo u kući, na poslu ili negdje u gradu/prirodi.




8. KAD JE PROSTOR U KOJEM ŽIVITE PREMALEN

Živite u malom stanu? Želite nešto inovativno i praktično? Probajte ovo.


Polica za knjige i krevet u jednome.


Fotelja i štednjak u jednome.




9. USISIVAČ CIPELE IZ ELECTROLUXA



Da i Electroluxu, poznatoj tvrtci za proizvodnju usisivača ne nedostaje mašte, dokaz su ove cipele koje usisavaju prljavštinu gdje god se s njima stane.



Post je objavljen 27.03.2008. u 08:01 sati.